Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το ότι συγκινήθηκε η Όλγα Τρέμη;

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το ότι συγκινήθηκε η Όλγα Τρέμη; Facebook Twitter
49

Καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να την θεωρεί πουλημένη, προπαγανδίστρια, υπεύθυνη για τις 300.000 αυτοκτονίες απ' την αρχή της κρίσης...

αλλά θα ενδιαφερόμουν να μάθω -αν αφαιρέσουμε την ήδη προϋπάρχουσα γνώμη μας γι' αυτήν, γιατί είναι τόσο άξιο κοροϊδίας και μίσους το γεγονός ότι συγκινήθηκε απ' αυτό το βίντεο στο δελτίο της. 

Όταν σε μία (σπανιότατη) έκφραση ανθρωπιάς μιας δημοσιογράφου υπάρχει ως αντίδραση η πλήρης έλλειψη ανθρωπιάς -και δεν μιλάω για όσους την αντιμετώπισαν με χιούμορ- ας μην νομίζουν οι *αναμάρτητοι* που πετούν πρώτοι την πέτρα στην Τρέμη για το παραπάνω βίντεο ότι είναι και τόσο καλύτεροί της...

Μου τη δίνουν οι άνθρωποι που επειδή μισούν κάποιον, του την έχουν στημένη, και με ΚΑΘΕ αφορμή βρίσκουν ευκαιρία να τον χτυπήσουν, ακόμα κι αν το τρομερά σκανδαλώδες που έκανε ήταν να συγκινηθεί.  

49

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ