«Με αγαπώ... Είμαι τέλειος!»

«Με αγαπώ... Είμαι τέλειος!» Facebook Twitter
7


O Rich Juzwiak, από το Gawker συγκέντρωσε λόγια του Κάνιε από προηγούμενες συνεντεύξεις του, φτιάχνοντας ένα είδος «αυτοπορτρέτου» του καλλιτέχνη...

«Είμαι από το Σικάγο. Πάντα ζούσα στο δικό μου νησί. Από τότε που ήμουν στο νηπιαγωγείο είχα μικρά παιδιά να με ακολουθούν παντού. Η δασκάλα έλεγε απλά ότι είμαι γεννημένος ηγέτης. Στην τετάρτη δημοτικού, ζωγράφιζα γυμνές γυναίκες, ήμουν σωστός καλλιτέχνης»!

«Ένα από τα προβλήματα που είχα όντας τόσο δημιουργικός -είμαι σαν χημική αντίδραση σε εργαστήριο, που αν δεν την κλείσεις με καπάκι θα σπάσει το γυαλί. Αν το δαμάσω αυτό είναι σα να έχω μια πυρηνική δύναμη, σαν υπερήρωας, σαν τον Cyclops από τους X-men όταν βάζει τα γυαλιά του».

«Ο κόσμος πάντα λέει: «Να είστε ταπεινοί, να είστε ταπεινοί» Πότε ακούσατε κάποιον να σας λέει: να είστε καταπληκτικοί! να είστε τέλειοι! να είστε φανταστικοί»!

«Με αγαπώ. Ω Θεέ μου, είμαι ένας από τους καλύτερους ράπερ στον κόσμο. Θα αναλάβω ένα κομμάτι, θα το εξαϋλώσω , θα το φάω θα το κόψω στη μέση…Αν άκουγα το Graduation από κάποιον άλλο θα πήγαινα στην τουαλέτα να… απ΄το φόβο μου».

«Αυτή τη στιγμή στη μουσική κυκλοφορούν ένα σωρό μ******ς  και πραγματικά κάποιος πρέπει να κάνει τη διαφορά»…

«Μόλις κοίταξα κάτω και κατάλαβα πόσο τέλεια είναι η μπλούζα μου».

«Είμαι σαν αγγείο, ο Θεός με επέλεξε να είμαι η φωνή και ο ενδιάμεσος. Η πορεία μου είναι της μοίρας, σαν ο Θεός να είχε ένα σχέδιο για μένα - ένα ακριβές παράλληλο, σα να το έχω ξαναδεί αυτό…»

Aπό το νέο άλμπουμ του Κάνιε, Yeezus: 

Μουσική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο δισκάκι του Γιάννη Πετρίδη και η Αθήνα των νεανικών του χρόνων

Γιάννης Πετρίδης RE:COLLECTION / Το πρώτο δισκάκι του Γιάννη Πετρίδη και η Αθήνα των νεανικών του χρόνων

Ο Άρης Δημοκίδης συνομιλεί με τον θρυλικό μουσικό παραγωγό, ξεκλειδώνοντας μισό αιώνα μουσικής από την προσωπική του συλλογή. Μια συνεργασία της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και της LiFO.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
«Γιάννης Πετρίδης RE: COLLECTION»: Η ζωή και οι μουσικές αναμνήσεις του θρυλικού παραγωγού σε μια νέα σειρά πόντκαστ

Μουσική / «Γιάννης Πετρίδης RE: COLLECTION»: Η ζωή και οι μουσικές αναμνήσεις του θρυλικού παραγωγού σε μια νέα σειρά πόντκαστ

Μέσα από επτά συναρπαστικά επεισόδια, σε επιμέλεια του Άρη Δημοκίδη, ο Γιάννης Πετρίδης μάς ξεναγεί στην εντυπωσιακή προσωπική του συλλογή, ξεκλειδώνοντας μισό αιώνα μουσικής από τη δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα. Μια συνεργασία της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και της LiFO.
THE LIFO TEAM
Adéla, με τόνο στο é, όχι Adele

Μουσική / Η fierce ποπ της Adéla δεν εξαντλείται στο «Nicole Kidman»

Η 22χρονη τραγουδίστρια από τη Σλοβακία αποκλείστηκε νωρίς από τον διαγωνισμό Dream Academy που δημιούργησε τις Katseye. Τώρα, με το «PRIMA» και το κολλητικό «Nicole Kidman», διεκδικεί μια θέση στην ποπ, με την έγκριση της ίδιας της ηθοποιού.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Από την ποπ ευφορία του Tρόι Σιβάν στη νέον μελαγχολία των Fontaines D.C.

Μουσική / Τρόι Σιβάν: «Ένας παράξενος, μοναδικός ποπ σταρ»

Από την ξεσηκωτική ευφορία ενός άξιου απογόνου της Κάιλι Μινόγκ και της Μαντόνα μέχρι την ηλεκτρισμένη ένταση των Fontaines D.C., δύο νέα άλμπουμ, δύο διαφορετικά vibes. Όποιο κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Το «Τραγούδι της Γης» ή το τραγούδι με το οποίο ο Μάλερ αποχαιρέτησε τη γη

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Το «Τραγούδι της Γης» ή το τραγούδι με το οποίο ο Μάλερ αποχαιρέτησε τη γη

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει το «Τραγούδι της Γης» του Γκούσταβ Μάλερ, και η Ματούλα Κουστένη μάς συστήνει τον μεγάλο συνθέτη και ένα από τα πιο σημαντικά του έργα.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Νέες παραγωγές έντεχνου τραγουδιού, κι ένα ανέλπιστο δώρο από το χθες

Μουσική / Νέες παραγωγές έντεχνου τραγουδιού κι ένα ανέλπιστο δώρο από το χθες

Δύο νέες προτάσεις από τη Βιολέτα Ίκαρη και τους Νάντη Χατζηγεωργίου – Κρέοντα Κανακάρη, και ένα τρίτο άλμπουμ του Διονύση Τσακνή και της Μαριανίνας Κριεζή να μας ταξιδεύει στα ’90s και στη θεατρική «Μαντάμ Σουσού».
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Οι εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσεις στο Borderline 2026

Μουσική / Borderline: Οι εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2026, το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης επιστρέφει με ένα killer lineup που δίνει έμφαση στον χορό: Δύο θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Ricardo Villalobos και ο Nightmares on Wax, μαζί με την Yasmine Hamdan και τη Σtella, ενώ οι φωτογραφίες του Σπύρου Στάβερη θα μας γυρίσουν στη rave σκηνή των ’90s.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ