Η ξενάγηση της Κυριακής: μια βόλτα με την Πάολα, στους δρόμους της πόλης

Η ξενάγηση της Κυριακής: μια βόλτα με την Πάολα, στους δρόμους της πόλης Facebook Twitter
0

Εξάρχεια- Ομόνοια- Αθηνάς- Μοναστηράκι: Τα πολλά πρόσωπα της πόλης και οι μεταμορφώσεις της μέσα από τη ματιά της Πάολας. H μεταπολίτευση, το Πασοκ, η Ολυμπιάδα, το παρόν της πόλης, όλα θα υπάρχουν στην ξενάγηση που θα κάνει στους ενδιαφερόμενους η Πάολα Ρεβενιώτη, σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου στις 4.00 μ.μ.

 

Η ξενάγηση της Κυριακής: μια βόλτα με την Πάολα, στους δρόμους της πόλης Facebook Twitter

Ποια είναι η Πάολα Ρεβενιώτη;

Κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί, φωτογράφος, ποιήτρια, εκδότρια, εκδιδόμενη, ακτιβίστρια, αντισυμβατική... Η Πάολα είναι τόσο πολυδιάστατη που είναι όλα αυτά και άλλα τόσα και περισσότερα.

Ένα είναι σίγουρο, όλη τη ζωή της παλεύει για την αξιοπρέπεια και δημιουργεί. Από το περιοδικό “Κράξιμο” και την διοργάνωση των πρώτων Gay Pride καπου εκεί την δεκαετία του 1990 μέχρι τη σειρά ντοκιμαντέρ “Τhe Paola Project” και την φωτογράφιση. 

 

Στην Πάολα αρέσει να βγαίνει βόλτα στην Αθήνα και έχει πολλά να μας πει από μυθολογία, ιστορία και τέχνη μέχρι τις “υπόγειες” διαδρομές της πόλης 


Αποτελεί κεφάλαιο του γκέι και τρανς ακτιβισμού. Είτε με το «Κράξιμο», το περιοδικό που εξέδιδε για την ομοφυλοφιλική κουλτούρα, είτε με τη διοργάνωση των πρώτων Gay Pride στην Ελλάδα, είτε με τη σειρά ντοκιμαντέρ The Paola Project, η Πάολα επιλέγει πάντα να πει κάτι, παρά να σιωπήσει και μας κάνει πλουσιότερους σε γνώση και συνείδηση. Τελευταία της δουλεια τα “Καλιαρντα” ένα ντοκιμαντέρ που ήδη έχει παιχτεί στις Νύχτες Πρεμιέρας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο Βερολίνο.

 

Η βόλτα στην Αθήνα με την Πάολα θα μας (σας, εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι στην Αθήνα) χαρίσει λίγο απο τον πλούτο της ψυχής της και τη ματιά της για την Αθήνα. 

 

Η ξενάγηση της Κυριακής: μια βόλτα με την Πάολα, στους δρόμους της πόλης Facebook Twitter

 

*Η εξερεύνηση της Αθήνας μέσα από τη ματιά της Πάολας Ρεβενιώτη θα γίνει για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (κόστος 15 ευρώ). Δηλώστε συμμετοχή εδώ http://goo.gl/forms/6Aeo4CrDH0, ή τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις 6951907167.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ