Ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε για άλλη μια φορά στη φιλόξενη αγκαλιά της ελληνικής τηλεόρασης για να μεταφέρει τα θεάρεστα λόγια αγάπης του. Αναγνώρισε βέβαια και στους άλλους ανθρώπους το δικαίωμα να υπάρχουν, όμως έδειξε ότι είναι πολύ πολύ καλύτερός τους.

 

Να γιατί:

 

Είναι χαρακτηριστική περίπτωση απογόνου των Αρχαίων Ελλήνων

 

(όχι σαν αυτούς τους μαυριδερούς τους πρόσφυγες που έρχονται να μας φάνε!)
(όχι σαν αυτούς τους μαυριδερούς τους πρόσφυγες που έρχονται να μας φάνε!)

 

 

Είναι μεγαλόψυχος με τους νεότερους καλλιτέχνες

 

 

 

 

 

Έχει σταθερές κι αμετακίνητες απόψεις

 

 

Δήλωσε στον Αρναούτογλου σχεδόν με μια ανάσα: «Σίγουρα οι Πρόσφυγες δεν μπορούν να μείνουν στη Συρία.» Και λίγο μετά «οικειοθελώς έφυγαν»!

 

 

Eίναι κι αυτός πρόσφυγας και ξέρει!

 

 

«Είμαι και εγώ Πρόσφυγας» δήλωσε, και ο konstas στα σχόλια έγραψε: «Από πού και ως πού είναι Πρόσφυγας; Στην Γερμανία; Εκτός αν αναφέρεται στην μητέρα του που διάβασα ότι είναι μικρασιατικής καταγωγής. Οπότε η μητέρα του καλώς έφυγε (δεν ήταν ρίψασπις), αλλά οι Σύριοι κακώς έφυγαν (είναι ριψάσπιδες);

 

 

Χαιρετά ναζιστικά για να την πει στους Γερμανούς

 

 

 

Μη νομίσετε ότι είναι τίποτα χρυσαυγίτης!

 

 

Ξέρει να ξεχωρίζει τους ικανούς πολιτικούς

 

Μεταξύ των άλλων διακρίνονται ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και το πρωτοπαλίκαρο της Χ.Α. να χαιρετούν ναζιστικά (ίσως για να χλευάσουν κι αυτοί τους Γερμανούς...!)
Μεταξύ των άλλων διακρίνονται ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και το πρωτοπαλίκαρο της Χ.Α. να χαιρετούν ναζιστικά (ίσως για να χλευάσουν κι αυτοί τους Γερμανούς...!)

 

«Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή!

Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός! Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες».

 

 

 

 

Έχει φοβερές νομικές γνώσεις!

 

 

 

Αντέδρασε για την προφυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, κι ας είναι όλοι έξω πλέον, («Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός!») παρότι είναι απόλυτα νόμιμο και σύνηθες. 

 

 

Παίζει τη Λογική στα δάχτυλα!

 

 

 

«Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες».

Άρα τελικά δέχεται ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες; (Ο konstas συμπληρώνει: «Και να είναι, γιατί δεν μπορούν να τους λένε φασίστες οι άλλοι φασίστες; Δεν μπορεί να λέει χοντρό έναν χοντρό, ένας χοντρός;»)

 

 

Εμπνέει τους street artists της γενιάς μας

 

 

 

 

Ξέρει να αυτοσαρκάζεται

 

 

 

 

Ξέρει με απόλυτη σιγουριά τι σε κάνει γκει

 

 

«Το lifestyle σε καθιστά ομοφυλόφιλο!» αποκάλυψε. «Παλιά ήταν ελάχιστοι, αλλά αυξήθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια που τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξευτελισμού δημιουργούν προϋποθέσεις και τρόπους ζωής!»

 

(Μένει μόνο, ως λάτρης της αρχαιότητας να μας πει τι έκανε κάποιους απ' τους Αρχαίους Έλληνες γκέι, τότε που δεν υπήρχε το κακό "lifestyle".)

 

  

Είναι ενωτικός!

 

 

Αν μπορεί, για τα φράγκα, να συνεργάζεται αυτός (Χρυσή Αυγή) με τον Βουρλιώτη (ΚΚΕ), τότε βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην Εθνική Συναίνεση!

 

 

Μέσω του επαγγέλματός του επιτελεί πολιτιστικό έργο 

 

 

 

 

και τέλος...

 

 Έχει υψηλά αισθητικά στάνταρ!