Η περιπέτειά του θα μπορούσε να γίνει σκυλο-ταινία. Η περιπέτειά του όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη, και μακάρι χάρη στα Μικροπράγματα να βρεθεί κάποιος που θα τον αγαπήσει και θα τον υιοθετήσει. 

 

Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή:

 

Λογικά κάποιος που τον είχε στο σπίτι τον βαρέθηκε και τον παράτησε στο δρόμο. Έκτοτε, πρέπει να έχει ζήσει μια απίστευτη περιπέτεια (και ταλαιπωρία) αφού επί δύο εβδομάδες τριγυρνούσε απελπισμένος στον Κολωνό, στα Σεπόλια, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Κάποτε έφτασε Κυψέλη και τελικά κατέληξε στα Πετράλωνα...


Ακολουθούσε τους περαστικούς και προσπαθούσε να μπει μέσα σε πολυκατοικίες. Έτσι βρέθηκε στον ηλεκτρικό στα Πετράλωνα και ακολούθησε μια κοπέλα, η οποία και τον φιλοξενεί στο σπίτι της προσωρινά.  

 

 

 

Μαθαίνω πως ο σκυλάκος είναι μαθημένος μέσα σε σπίτι, δεν λερώνει μέσα, είναι κύριος στη βόλτα του με λουρί. Δεν κάνει ζημιές, δεν πειράζει άλλα σκυλάκια. Είναι κοινωνικοποιημένος, πολύ χαδιάρης, θέλει συνέχεια αγκαλιές. Σκυλί έτοιμο για σπίτι, νεαρό σε ηλικία, περίπου 2-3 ετών, αρσενικό, περίπου στα 30-35 κιλά, έχει επισκεφθεί κτηνίατρο, δεν έχει μικροτσίπ.


Αφίσες ή αναρτήσεις πως χάθηκε δεν έχουμε δει πουθενά, άρα υποθέτουμε πως τον παράτησαν.

 

Σ' ένα τόσο καλόβολο ζώο, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε απ' το σπίτι στο δρόμο, αξίζει μια οικογένεια.

 

 

 

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα τον υιοθετήσει;

(Επικοινωνία στο τηλ. 6984595839)