Το «πορνογραφικό υλικό» που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον κρύβει εκπλήξεις

Το «πορνογραφικό υλικό» που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον κρύβει εκπλήξεις Facebook Twitter
Κρυφή φωτογραφία του 2003 που διέρρευσε πρόσφατα. Βλέπουμε ερευνητές της αστυνομίας να ψάχνουν το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον για παιδική πορνογραφία. Βρήκαν μόνο βιβλία τέχνης.
3

Δεν σκοπεύω να αθωώσω τον Μάικλ Τζάκσον για τα βιβλία με εικόνες αγοριών και κοριτσιών που είχαν βρεθεί το 2003 στο υπνοδωμάτιό του. Διαβάζοντας όμως τη λίστα με τα ευρήματα, μου έκανε κάτι εντύπωση.

Πάρα πολλά απ' τα «πορνογραφικά» (σύμφωνα με τα ΜΜΕ) υλικά που χρησιμοποιούσε ήταν στην πραγματικότητα λευκώματα τέχνης. Θα περίμενε κανείς να έμπαινε στο ίντερνετ όμως αυτός, απ' ό,τι φαίνεται, την έβρισκε με Larry Clark, Tracy Emin και Gilbert & George. Θα μπορούσε να έχει πορνοπεριοδικά όμως την έβγαζε με παμπάλαιες συλλογές εικόνων, πχ. με την «Taormina» του Γερμανού φωτογράφου Wilhelm Von Gloeden με φωτογραφίες αγοριών από τα τέλη του 1800!

Η μάλλον εκλεπτυσμένη συλλογή του Τζάκσον κάνει τις φημολογούμενες πράξεις του με παιδιά ακόμα πιο ενοχλητικές και νοσηρές. (Λέγεται πως χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες για να δείξει στα παιδιά ότι και άλλα αγόρια και κορίτσια γδύνονταν, και να τα πείσει να κοιμηθούν μαζί του. Όμως τα βιβλία που είχε ούτε παιδική πορνογραφία είχαν ούτε ιδιαίτερα ύποπτα θεωρήθηκαν από όσους τα ερεύνησαν πιο προσεκτικά.)

Το «πορνογραφικό υλικό» που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον κρύβει εκπλήξεις Facebook Twitter
Το εξώφυλλο του Fourth Sex που παρουσιάστηκε ως λαβράκι στις πρόσφατες «αποκαλύψεις» του Radar Online.
Το «πορνογραφικό υλικό» που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του Μάικλ Τζάκσον κρύβει εκπλήξεις Facebook Twitter
Σελίδες απ’ το βιβλίο (διακρίνουμε τον ηθοποιό Ρίβερ Φίνιξ)

Δείτε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ