Η Ελπίδα φωτογράφησε τα σκυλιά της για το αποψινό Halloween

Η Ελπίδα φωτογράφησε τα σκυλιά της για το αποψινό Halloween Facebook Twitter
1

«Η Λαμπραντορίνα είναι 6 χρονών» μου εξηγεί η Αλίκη Ισμαήλ. «Τη λένε Λίζα αλλά με τα χρόνια της κολλήσαμε το παρατσούκλι Κουτσουνάκι και όλοι τη λένε Κουτσουνάκι. Ο Diesel είναι Border Collie 1,5 έτους από την Ιταλία.»

«Την Λίζα την έσωσα πριν 6μιση χρόνια από ένα πετ-σοπ όπου ήταν κλεισμένη σε ένα κλουβί, χωρίς να έχει δει ποτέ τον έξω κόσμο, φοβισμένη και σχεδόν αναπηρη αφού δε μπορούσε για καιρό να σταθεί στα πόδια της» συνεχίζει η κα Ισμαήλ. «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί αλλά πλέον είμαστε καλά και στόχος μας είναι να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και να ξεδιπλώνουμε τα ταλέντα μας. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, ένα πολύ χαρούμενο και κοινωνικό πλάσμα με χρυσή καρδιά που χαίρεται με τα πάντα, λατρεύει το φαγητό, της αρέσει να κάνει κόλπα και να παίζει με ολους. Αγαπάει όλο τον κόσμο και όλα τα ζώα, σκυλιά, γάτες, πουλιά, άλογα. Χάρη σε αυτήν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία κατοικιδίων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ >> ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

Mικροπράγματα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια