Φωτ.αρχείου
Φωτ.αρχείου

 

Ένα δικηγορικό γραφείο σε πολυκατοικία στους Αμπελοκήπους (τα στοιχεία της πολυκατοικίας είναι στη διάθεσή μας και έχουμε μιλήσει και με τους εμπλεκόμενους) δέχεται εκτός των άλλων πελατών, και πελάτες ινδικής καταγωγής, προφανώς για θέματα άδειας παραμονής.

 

Χωρίς να αναφέρεται πως έχει παρουσιαστεί ποτέ οποιοδήποτε ζήτημα, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ενοχλήθηκε με τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου και κάλεσε όλους τους κατοίκους και ιδιοκτήτες σε συνέλευση, για να λύσουν το «πρόβλημα».

 

 

 

Από το δικηγορικό γραφείο κόλλησαν μια δική τους ανακοίνωση. 

 

 

 

Όταν δημοσιοποιήσαμε το θέμα -μου έστειλε τις φωτο ο φίλος μου ο Σ. που βρέθηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας πηγαίνοντας επίσκεψη σε φιλικό του πρόσωπο- αναρωτηθήκαμε τι θα γινόταν στη συνέχεια. Το άρθρο κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και όπως μάθαμε έφτασε και στον διαχειριστή.

 

Ίσως κατάλαβε πως ήταν άκομψη η αρχική κίνησή του και απ' ό,τι καταλαβαίνω μίλησε με το δικηγορικό γραφείο και ως δια μαγείας, ευτυχώς, το πρόβλημα λύθηκε. (Εννοείται πως ζητήματα που προκύπτουν σε πολυκατοικίες πρέπει να συζητιούνται -είμαι σίγουρος πως και Έλληνες και αλλοδαποί δημιουργούν συχνά προβλήματα- όμως η αναφορά σε μη-προβλήματα όπως η «πολλαπλή προσέλευση αλλοδαπών», το υποτιθέμενο ζήτημα ασφαλείας και η θέληση για «λύση του προβλήματος» ήταν μάλλον υπερβολική.

 

Χτες αναρτήθηκε στο ασανσέρ νέο χαρτί:

 

(Το μόνο χαρτί που δεν είχε τυπογραφικό λάθος στις ημερομηνίες)
(Το μόνο χαρτί που δεν είχε τυπογραφικό λάθος στις ημερομηνίες)

 

Μακάρι να ζήσουν όλοι καλά.