Οι διάσημοι γονείς είναι ένα γερό διαβατήριο για καριέρα και είναι σχεδόν δεδομένο πως οι γόνοι αυτών των οικογενειών είναι προικισμένοι με ένα σημαντικό προσόν στο βιογραφικό τους. Πρόσφατα, η κουβέντα για τον νεποτισμό στο χώρο των διασημοτήτων, φούντωσε πάλι με το παράδειγμα του νεαρού Brooklyn Beckham που επιλέχθηκε να φωτογραφήσει την καμπάνια του οίκου Burberry και εκνεύρισε λίγο τους επαγγελματίες του χώρου.

 

Η νέα περίπτωση με την οποία ασχολούνται πλέον όλα τα fashion μέσα σήμερα, είναι ένα πολύ γοητευτικό αγόρι 18 ετών με δύο γονείς θρύλους. Ο Dylan Lee, γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee και μόλις έκανε το ντεμπούτο του στη μόδα και παρουσιάζεται από τον οίκο Saint Laurent. 

 

O Dylan Lee φωτογραφημένος από τον Hedi Slimane
O Dylan Lee φωτογραφημένος από τον Hedi Slimane

 

O Dylan Lee φωτογραφημένος από τον Hedi Slimane
O Dylan Lee φωτογραφημένος από τον Hedi Slimane

 

 

 

 

 

Τον Dylan Lee, ο οποίος δηλώνει μουσικός, φωτογράφισε ο ίδιος ο Hedi Slimane τον Δεκέμβρη και οι πρώτες φωτογραφίες μοιράστηκαν από τα social media του ΥSL. Στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα βίντεο πορτρέτο τραβηγμένο στην παραλία του Μαλιμπού. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες και τα άρθρα που άρχισαν να αναπαραγάγουν τον μέχρι πρότινος άγνωστο Dylan, οι followers σχεδόν τριπλασιάστηκαν και ο ίδιος έχει αρχίσει να ακολουθεί πολλά μεγάλα fashion labels.

 

 

Πρόσφατα η Pamela είχε αναφερθεί στο γιο της και τη σχέση που έχουν όταν μιλούσε για το γυμνό εξώφυλλο του Playboy. Όπως είχε αποκαλύψει, όταν της έγινε η πρόταση, ζήτησε πρώτα την άδεια του Dylan προκειμένου να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι από τους φίλους του. Ο Dylan, έδωσε το "Ok" και δήλωσε υπερήφανος για τη μαμά του.