Κύλισε το τζίντζερ και βρήκε το λεμονάκι

Κύλισε το τζίντζερ και βρήκε το λεμονάκι Facebook Twitter
Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα, με το που θα ανέβει η θερμοκρασία ή έστω σκάσει ο ήλιος ο ηλιάτορας, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου: ένα διάλειμμα από όλα, με καλή παρέα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.
1

Σε αυτή τη χώρα, υπάρχει αυτό το μαγικό, που μπορείς να είσαι στη θάλασσα συνήθως στο μισάωρο. Αναφέρομαι στην συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού.

Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα, με το που θα ανέβει η θερμοκρασία ή έστω σκάσει ο ήλιος ο ηλιάτορας, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου: ένα διάλειμμα από όλα, με καλή παρέα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο. Γιατί η χώρα μας είναι συνώνυμη με το καλοκαίρι και εμείς το ζούμε αρκεί να μην φοράμε κάτι παραπάνω από ένα t-shirt.

Στην καρδιά του καλοκαιριού που βρισκόμαστε βέβαια το ζούμε για τα καλά, έχοντας και την ανάλογη διάθεση διακοπών, ασχέτως αν πάμε πολλές ή και καθόλου. Το θέμα είναι η διάθεση και τι κάνουμε με δαύτη. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της εποχής που είναι παχιές οι μύγες, οι προτάσεις για να συνοδεύσετε τις εξόδους σας είναι πολλές και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσες.

Ένα θεματάκι που πάντα προκύπτει στα πρώτα απογευματινά ποτά είναι «Να ξεκινήσουμε από τώρα;». Η λύση λοιπόν είναι επιλογές δροσιστικές με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Μια τέτοια επιλογή έπεσε τις προάλλες στην αντίληψή μου, μια πρόταση από την Amstel Radler με Ginger & Lime που θα την χαρακτήριζα από φρέσκια και λαχταριστή έως τολμηρή. Είναι σίγουρα κάτι νέο, που θα κερδίσει την προσοχή μας, ειδικά λόγω τόσο των συστατικών της όσο και του χαμηλού θερμιδικού της βάρους.

Κύλισε το τζίντζερ και βρήκε το λεμονάκι Facebook Twitter

Ας ξεκινήσουμε όμως από το βασικότερο, που είναι η γεύση. Γιατί αν δεν έχει κάτι εκεί να σε τραβήξει να τη λαχταρίσεις, τότε δεν κάνουμε δουλειά. Έχει λοιπόν δυο βασικά συστατικά που αγαπώ: το lime (βλέπε λεμόνι plus) και το τζίντζερ. Κάτι δροσιστικό από τη μία και κάτι αρωματικό και πικάντικο από την άλλη.

Πρωτοτυπία λοιπόν, πρόκληση, μυστήριο, παιχνίδισμα γεύσεων σε ένα νέο ταξίδι για τους γευστικούς σας κάλυκες που μπορείτε να το χαίρεστε όλο το χρόνο. Γιατί ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο δροσιστικό, μπορεί να συνοδεύσει κάθε λογής γιορτή της ζωής σας. Από ένα μπραντς που τράβηξε παραπάνω, έως το φινάλε μιας απογευματινής συνάντησης στο γραφείο!

Μια γεύση λοιπόν ισορροπημένη που μπορεί να αποτελέσει μια άριστη επιλογή πριν το γυρίσετε στα λεμονάτα κοκτέιλ, βλέπε Mojito (ή Caipirinha ή...).

Σημαντικότη εξίσου ινφορμέσιον είναι ότι περιέχει μόλις 2% αλκοόλ! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πιούμε πέραν του ενός χωρίς πολύ πόνο και κόπο και φόβο.

Όσο για τους κολλημένους με τη διατροφή και τις θερμίδες, έχει μόλις 38 θερμίδες ανά 100ml! Καθόλου άσχημα λέγω, ακόμα και τώρα που προσπαθούμε κάποιοι τελευταία στιγμή να το ράψουμε.

Για να μην σας κουράσω άλλο, η Amstel Radler με Ginger & Lime θα μπορούσε να γίνει η πρώτη επιλογή στα πρώτα ποτά. Με τις ευχές της τζιντζερόλης που δίνει αυτήν την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη γεύση που λατρεύω αλλά και την δροσιστική αίσθηση που χαρίζει στα πάντα το lime. Μετά το γραφείο, μετά τον καφέ, κατά τη διάρκεια της μέρας που θέλουμε κάτι δροσερό και με γεύση. 

Γιατί όπως λέει και το πάλαι ποτέ διάσημο μότο: Amstel γιατί έτσι μας αρέσει!

Επιχειρείν/Market
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια