Σεισμός

Καλοκαίρι σημαίνει…

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter
Όταν μαζί σου έχεις διάφορα μικρά gadgets και αξεσουάρ που σου λύνουν τα χέρια, τότε τα πράγματα είναι απλά ιδανικά.
0

ADVERTORIAL

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Η μάχη για το ποια εποχή είναι η καλύτερη του χρόνου είναι μεγάλη, κάτι σαν την αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ρώτησε 100 διαφορετικούς ανθρώπους και πάλι άκρη δεν θα βγάλεις. ΟΚ δε λέω, όλες οι εποχές είναι υπέροχες όμως, σαν το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα άλλο!

Και αν είσαι από αυτούς που τη στιγμή τούτη μπορεί να στραβώνουν και λένε από μέσα τους ή και απ’ έξω τους για τις θερμοκρασίες καζανιού που βράζει, τον ιδρώτα ή τη δουλειά κατά τους καυτούς μήνες, έχω να σου αντιπαραθέσω τα εξής: θάλασσα, πάρτι, διακοπές, σπορ, χαλάρωση, διασκέδαση και τελικά… αναμνήσεις. Και όταν μαζί σου έχεις διάφορα μικρά gadgets και αξεσουάρ που σου λύνουν τα χέρια, τότε τα πράγματα είναι απλά ιδανικά.

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα…

Ναι, το απέραντο γαλάζιο δεν είναι μόνο ταινία, είναι όλη μας η ζωή από τη στιγμή που ο υδράργυρος αρχίζει να παίρνει την ανιούσα! Αν και σχεδόν όλες τις φορές η θάλασσα είναι συνώνυμο της δροσιάς, προσοχή γιατί κάποιες ελάχιστες φορές μπορεί να γίνει ζόρικη. Ακόμα θυμάμαι κάποτε που θύμωσε ο Ποσειδώνας, είδε το κινητό μου και αποφάσισε να το πάρει το κύμα… στην κυριολεξία! Από τότε χρησιμοποιώ πάντα θήκη και μεμβράνη για την καλύτερη προστασία του (και τη δική μου από εγκεφαλικά). Μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί να προλάβει καταστάσεις, αλλά και να σε δελεάσει να προμηθευτείς μια υποβρύχια φωτογραφική μηχανή ή ένα αδιάβροχο mp3 για under water υπέροχες καταστάσεις.

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Καλοκαίρι σημαίνει πάρτι…

Πες την αλήθεια! Πόσες και πόσες φορές δεν βρέθηκες να αράζεις στην παραλία και να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα, αραχτός πάνω στην αμμουδιά. Και πάλι πες την αλήθεια… εκείνη τη στιγμή το μόνο που έλειπε ήταν λίγο ένταση στη μουσική και κάπως έτσι (όχι ξαφνικά) να αρχίσει ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι on the beach. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεσαι τα καλύτερα και φυσικά, τα πιο ισχυρά ασύρματα ηχεία.

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές…

Εννοείται πως καλοκαίρι σημαίνει διακοπές! Παλεύεις, δουλεύεις, τρέχεις όλο το χρόνο για να καταφέρεις να κερδίσεις αυτές τις μέρες που θα ζήσεις στην απόλυτη ξεγνοιασιά. Λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία, αρκεί να μην έχεις το άγχος της φόρτισης. Γι αυτό θυμήσου: Στη λίστα με τα απαραίτητα σημείωσε φορτιστή αυτοκινήτου και powerbank. Trust me… Θα με θυμηθείς!

Καλοκαίρι σημαίνει σπορ…

Ναι υπάρχουν και αυτοί που το καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο άραγμα σε μια ξαπλώστρα, αλλά κίνηση, ενέργεια, δράση. Αν λοιπόν είσαι τύπος non stop ακόμα και όταν είναι να στάξεις πολύ ιδρώτα, καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι ακουστικά που είναι ανθεκτικά σε υγρασία, νερό και ιδρώτα. Και αν είσαι από τους πιο truly dedicated αθλητές με ένα smartwatch ή ένα activity tracker μπορείς να είσαι σίγουρος για την πρόοδό σου.

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση…

Αν πάλι δεν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία και πώς να το κάνουμε, δούλεψες πολύ σκληρά έναν ολόκληρο χρόνο και δικαιωματικά σου ανήκει αυτή η ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα, τότε χαλάρωσε και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικά, παρέα με ένα δυνατό Mp3 player ή και γιατί όχι; Με ένα Mp4 για να παρακολουθήσεις και το βίντεο που επιθυμείς.

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση…

Νομίζω πως εδώ τα λόγια είναι περιττά. Φυσικά και καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση. Για την ακρίβεια καλοκαίρι σημαίνει μόνο διασκέδαση. Και τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου χαρίσει στιγμές super duper fun από μια μάσκα εικονικής πραγματικότητας για συγκλονιστικές, τρισδιάστατες στιγμές. Αν πάλι θέλεις να είσαι συνέχεια… στον αέρα, με ένα drone μπορείς να διασκεδάσεις τραβώντας πανοραμικές λήψεις της παραλίας που βρίσκεσαι.

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Καλοκαίρι σημαίνει αναμνήσεις…

Οι αναμνήσεις είναι η τονωτική ένεση που θα χρειαστείς μια ολόκληρη χρονιά. Είναι το στήριγμά σου εκείνες τις φορές που νιώθεις κουρασμένος και θέλεις να ξαναφέρεις στο νου εικόνες ξεγνοιασιάς. Αυτές οι στιγμές που ψάχνεις στα αρχεία του υπολογιστή να βρεις φωτογραφίες με άρωμα καλοκαιριού και θάλασσας. Ζωντάνεψε τις στιγμές με μια φωτογραφική μηχανή και (ξανα)βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Καλοκαίρι σημαίνει… Facebook Twitter

Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία…

… σαν αυτή που σου δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και smart gadgets. Για ένα υπέροχο καλοκαίρι και διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Επιχειρείν/Market
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM