Tsourek Venet: Δεν χρειάζεται να είσαι Survivor για να το απολαύσεις

Tsourek Venet: Δεν χρειάζεται να είσαι Survivor για να το απολαύσεις Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Tsourek Venet: Δεν χρειάζεται να είσαι Survivor για να το απολαύσεις Facebook Twitter

Ένα από τα πιο διάσημα ελληνικά πρωινά, είναι αδιαμφισβήτητα το τσουρέκι με τον καφέ. Αυτό το γλυκό ψωμί, όπως σωστά παρατήρησε η όμορφη Ελισάβετ στο Survivor, όταν ξαφνικά το έπαθλο ήταν ένα τραπέζι καλούδια από τη γνωστή μάρκα ΒΕΝΕΤΗΣ.

Είχε πολλή πλάκα ο ενθουσιασμός των παικτών στη θέα και μόνο αυτών των εδεσμάτων. Γυάλισαν τα ματάκια τους. Και όσο ο παρουσιαστής μιλούσε για το Tsourek Venet, για τα αγνά υλικά του από αλεύρι, γάλα, αβγά, μαχλέπι και μαστίχα Χίου αλλά και για το τσουρέκι με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς, η Λάουρα ήταν έτοιμη να χιμήξει.

Και καλά αυτοί, που δεν έχουν επιλογές στη διατροφή τους, εκεί στα εξωτικά μέρη που τρέχουν για να κερδίσουν αυτό το γευστικό τσουρέκι. Για εμένα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Ούτε αγωνίσματα, ούτε αγωνία. Πήγα σε ένα κατάστημα Βενέτης και το εφοδιάστηκα.

Η γεύση του μου θύμισε σπιτικό τσουρέκι και η απολαυστική παρουσία της σοκολάτας και των τραγανών καρυδιών, το κάνει πραγματικά ακαταμάχητο. Έχει δε μια πυκνότητα ιδανική για όσους αρέσκονται –όπως καλή ώρα η γράφουσα- στις βούτες στον καφέ.

Λίγο η παιδιόθεν αγάπη στο τσουρέκι, λίγο η πλούσια γεύση, τα αγνά υλικά αλλά και η υψηλή διατροφική αξία, το κάνουν μια δυνατή επιλογή για να ξεκινήσει η μέρα.

Γιατί σε μια εποχή που όλοι κοιτάμε ή έστω θα έπρεπε να κοιτάμε το τι τρώμε, αυτό το σνακ, είναι value for money, καθότι συνδυάζει όλα τα παραπάνω που τόσο χρειαζόμαστε, όσοι τρέχουμε μέσα στην ημέρα. Αλλά ένα γευστικό σνακ μην ξεχνάμε ότι είναι πάντα απαραίτητο όχι μόνο για όλους όσοι εργάζονται αλλά και για τους φοιτητές/μαθητές ειδικότερα τώρα που μπαίνουν σε περιόδους εξετάσεων και ένα ενεργειακό boost είναι απαραίτητο.

Με τον Βενέτη μεγαλώσαμε πολλές γενιές, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Όσο για το τσουρέκι, με αυτό μεγάλωσαν ακόμα περισσότερες. Όταν δε το αγαπημένο αυτό σνακ, το υπογράφει αυτή η εταιρεία, τότε η απόλαυση είναι σίγουρη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εταιρεία Βενέτης βγήκε No1 Superbrand στην κατηγορία εστίαση για το 2016 στο πλαίσιο της παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται την τελευταία πενταετία στην χώρα μας. Way to go Venetis λοιπόν και αναμένουμε πάντα με χαρά νέες γευστικές προτάσεις!

Περισσότερα ενδιαφέροντα για "βενετικές" γεύσεις στο http://fournosveneti.gr/tsourek-venet/

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM