ADVERTORIAL

Τα Goody's έχουν περάσει πλέον σε μια νέα εποχή. Εδώ και δύο χρόνια περίπου, η δημιουργία των Goody's Burger House έχει αποτελέσει την κίνηση-ματ της εταιρείας.
Τα Goody's έχουν περάσει πλέον σε μια νέα εποχή. Εδώ και δύο χρόνια περίπου, η δημιουργία των Goody's Burger House έχει αποτελέσει την κίνηση-ματ της εταιρείας.

 

Όσοι βρίσκονται σήμερα στα 30something τους, καθώς και όλες οι νεότερες ηλικίες, θυμούνται σίγουρα την πρώτη φορά που βρέθηκαν στα Goody’s. Η αλυσίδα εστιατορίων που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από 40 χρόνια και άλλαξε τον χάρτη της εστίασης και τις συνήθειες των Ελλήνων, έχει υπάρξει για γενιές ολόκληρες, εκτός των άλλων, και ένας άτυπος φορέας κοινωνικοποίησης! Με άλλα λόγια, πόσα παιδιά δεν έχουμε βρεθεί στα Goody's για πρώτη φορά, σε προεφηβική ηλικία με τους φίλους μας, «απαλλαγμένοι» για λίγο από τη γονική παρουσία, σε σαββατιάτικες «εξόδους» που σηματοδοτούν ένα άτυπο πέρασμα στην εφηβεία; Φαντάζομαι ότι συμβαίνει πολύ συχνά, τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα, μια και τα Goody's είναι πέρα για πέρα αναγνωρίσιμα και αγαπημένα από όλους τους Έλληνες.

 

 

 

Τα Goody's όμως έχουν περάσει πλέον σε μια νέα εποχή. Εδώ και δύο χρόνια περίπου, η δημιουργία των Goody's Burger House έχει αποτελέσει την κίνηση-ματ της εταιρείας. Οι χώροι έχουν ανανεωμένη αισθητική και ο κατάλογος έχει μεγαλώσει με πολλές νέες προσθήκες, απόλυτα συνυφασμένες στις ανάγκες και τα trends της εποχής, αναβαθμίζοντας το προϊόν και τη συνολική εμπειρία.

 

 

 

Και αυτό που εύχονταν όλοι όσοι κινούνται, ζουν και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα αργούσε να συμβεί. Το Goody's Burger House της πλατείας Συντάγματος είναι γεγονός! Εδώ κι έναν μήνα περίπου, στη γωνία της Όθωνος με τη Φιλελλήνων, έχει ανοίξει ίσως το ομορφότερο Goody's όλης της Ελλάδας που θα αποτελέσει στο εξής τη ναυαρχίδα της αλυσίδας. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο επταώροφο διατηρητέο, ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας που οικοδομήθηκε το 1917 και στην εποχή του υπήρξε το ψηλότερο κτίριο της πόλης - μάλιστα αποτέλεσε την αφορμή για την έκδοση του πρώτου διατάγματος για τον περιορισμό του ύψους των κτιρίων της χώρας, ενώ ήταν και ένα από τα πρώτα κτίρια στα οποία έγινε χρήση του νεοεμφανιζόμενου τότε οπλισμένου σκυροδέματος. Οι υπεύθυνοι έχουν φυσικά σεβαστεί τον χώρο και τις προδιαγραφές του.

 

 

 

Μπαίνοντας μέσα, την προσοχή μου τραβά αρχικά το ψηλοτάβανο εσωτερικό που από μόνο του προδιαθέτει για χαρούμενο mood. Ξεκινώ την ξενάγησή μου στον χώρο και σε μερικά από τα μικρά μυστικά του καταστήματος που το κάνουν πράγματι ξεχωριστό και που ελπίζω να εφαρμοστούν σύντομα και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας. Το ίσως πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Goody's Burger House Συντάγματος είναι οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες που μπορείς να δώσεις την παραγγελία σου.

 

 

 

Υπάρχουν τρεις τέτοιοι ψηφιακοί «πίνακες» και δύο μεγάλα ψηφιακά τραπέζια και πραγματικά, η βαρετή διαδικασία της παραγγελίας και της αναμονής του self-service ποτέ δεν ήταν πιο fun! Στο ειδικά σχεδιασμένο interactive menu μπορείς να δεις όλες τις επιλογές του νέου καταλόγου των Goody's Burger House και να επιλέξεις ανάμεσα στα κλασικά και αγαπημένα (όπως το Club Sandwich, το Chicky's ή το προσωπικό fav Golden) ή στις νέες premium επιλογές, όπως τα Angus και τα Extreme Burgers. Μπορείς επίσης να «κατασκευάσεις» το δικό σου burger, επιλέγοντας τα υλικά ένα προς ένα και να το δεις να παίρνει αρχικά ψηφιακή μορφή στην οθόνη, προτού οι chefs της ανοιχτής κουζίνας (άλλη μια καινοτομία του Goody's Burger House Συντάγματος) αναλάβουν να το υλοποιήσουν αποκλειστικά για σένα. Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη, θα λάβεις μήνυμα στο κινητό σου για να την παραλάβεις. Εγώ πάντως απόλαυσα κάθε μπουκιά από το Golden μου στο οποίο έβαλα μεγαλύτερο, extreme μπιφτέκι. 

 

 

 

Αν είσαι από εκείνους που «αδειάζουν» το αναψυκτικό τους σε δυο-τρεις ρουφηξιές, όπως εγώ, είμαι σίγουρος ότι το στοιχείο του νέου Goody's Burger House Συντάγματος που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο είναι το δωρεάν refill αναψυκτικού ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας σε ένα από τα δύο refill corners και να γεμίσεις μόνος σου το αναψυκτικό της επιλογής σου, προσθέτοντας όσο πάγο θες. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στον πρώτο όροφο του καταστήματος που εκτείνεται περιμετρικά από ένα εσωτερικό μπαλκόνι και αποτελεί την επιτομή της φιλοσοφίας του cosy και του make yourself at home, υπάρχει μια «κρυμμένη γωνιά» που περιμένει να την εξερευνήσεις. Πρόκειται για το Monster box, ένα τέλειο playroom εξοπλισμένο με δύο Playstations και αντίστοιχες οθόνες. Πόσο θα ενθουσιαστούν οι φαν των videogames, δεν περιγράφεται και προβλέπω να γίνονται σύντομα viralάκια στα social media όλοι αυτοί οι νεωτερισμοί!

 

 

 

Τα Goody's έλειπαν από την πιο κεντρική πλατεία της χώρας, αλλά μας αποζημίωσαν όλους για την αναμονή. Η πρώτη επίσκεψη στο Goody's Burger House Συντάγματος, θα σε εντυπωσιάσει, καθώς θα απολαμβάνεις αγαπημένες γεύσεις χαζεύοντας τη γιορτινή κίνηση στη στολισμένη πλατεία. Αυτές τις μέρες, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τη συλλογή σου από το αγαπημένο ArGOODaki, που αποτελεί τη μακροβιότερη ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα. Τα έσοδα από το φετινό πρόγραμμα προορίζονται για 15η συνεχή χρονιά για πολύ καλό σκοπό. Φέτος θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολείων για παιδιά με προβλήματα όρασης, και συγκεκριμένα για την αγορά 3D printers, εξοπλισμού και πρώτων υλών που είναι απαραίτητα για την εκπαίδευση αυτών των παιδιών.