Τα Urban Owl μας συστήνουν τη νέα τους συνέργεια για το καλοκαίρι του 2019

Τα Urban Owl μας συστήνουν τη νέα τους συνέργεια για το καλοκαίρι του 2019 Facebook Twitter
0

Τα Urban Owl σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα μέσα από μια χειροποίητη διαδικασία που διαρκεί τρεις μήνες. Το brand έγινε ευρέως γνωστό από τις συνέργειες με fashion brands, lifestyle περιοδικά και Ελληνες σχεδιαστές όπως Ιoanna Kourbela, Arpyes, Ozon και Cutcuutur.


Για το καλοκαίρι του 2019, συστήνει τη νέα συνέργεια με το design studio studiomateriality. To σχέδιο, είναι στρογγυλό με μικρές γωνίες που πηγάζουν από τον τρόπο που σχεδιάζει τα patterns του, ο Μίλτος Κοντογιάννης (studiomateriality). Το Studiomateriality με την κόμικ αισθητική, τα πλακάτα χρώματα σε κάθε έκφανση των δημιουργιών του σε συνδυασμό με την new retro αισθητική των Urban Owl έφεραν στην αγορά ένα τελειως νέο, ανατρεπτικό αλλά και easy to wear σχέδιο. Μπορείτε να τo βρείτε σε τέσσερα χρώματα μπορντό, μπλε, λευκό και μαύρο με urban διχρωμίες.

Τα Urban Owl μας συστήνουν τη νέα τους συνέργεια για το καλοκαίρι του 2019 Facebook Twitter


Επίσης έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ των οργανικών φακών υψηλής ποιότητας και των high definition, φακών με περισσότερες επιστρώσεις που αναδεικνύουν τα χρώματα και έχουν blue light filter που μπλοκάρει την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπει ο ήλιος αλλά και οι οθόνες προσφέροντας πιο ξεκούραστη όραση.

Τα Urban Owl μας συστήνουν τη νέα τους συνέργεια για το καλοκαίρι του 2019 Facebook Twitter


Τα URBAN OWL X STUDIOMATERIALITY είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα, στο studiomateriality (Αρχέλαου32 Παγκράτι), σε fashion stores και concept stores αλλά και online στο www.urbanowl.eu.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM