AESTHE

AESTHE Facebook Twitter
0

Σε έναν χώρο γαλήνιο, με μίνιμαλ ύφος, η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση.

Σκοπός μας η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών περιποίησης και αντιγήρανσης επιτυγχάνοντας παράλληλα ισορροπία σώματος και πνεύματος.

Η aesthe, με πολύπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα σύμφωνα με τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

Από την βασική περιποίηση και τη χαλάρωση, έως τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες, στην aesthe σας καλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο της ομορφιάς και της ολοκληρωμένης υγείας.

Στην aesthe με καλλυντικές θεραπείες βασισμένες σε φυσικά συστατικά ενσωματωμένα σε προϊόντα υψηλής βιοτεχνολογίας και σε συνδυασμό με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, παρέχουμε αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε είδους διαταραχής του δέρματος.

Περιποίηση άκρων

Με γνώση και εξειδίκευση, παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ για τέλεια όψη αλλά και υγεία στα άκρα.

Το NAIL TREATMENT BAR της aesthe κάνει χρήση των προϊόντων της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας MAVALA.

Με πολύχρονη εμπειρία σε περιποιήσεις και θεραπείες νυχιών και άκρων, αλλά και πλούσια συλλογή από τους πιο κλασσικούς έως τους πιο ευφάνταστους χρωματισμούς, προστατεύουμε και διατηρούμε την υγεία τους προσφέροντας  αισθητικά αποτελέσματα που πολλοί θα ζηλέψουν.

Σώμα

Μυϊκοί πόνοι, χαλάρωση δέρματος, κυτταρίτιδα, εντοπισμένη συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία. Στην aesthe δίνουμε λύση.

Δραστικές θεραπείες με προϊόντα βασισμένα σε 100% φυτικά αιθέρια ελαία και άλλα φυσικά συστατικά, όπως θαλασσινό αλάτι, θαλάσσια λάσπη και φύκια, συνδυάζονται, αρμονικά με την απαράμιλλη ποιότητα και την ιατρική πιστοποίηση των μηχανημάτων μας.

Παράλληλα οι διάφορες τεχνικές massage ως μέσο θεραπείας συνδέονται άμεσα με την τάση της ολιστικής προσέγγισης των αναγκών των ανθρώπων για μια ισορροπημένη ζωή.

Αποτρίχωση

Στην aesthe θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης με κλασσικές αφαιρετικές μεθόδους, αλλά και μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα με την δύναμη και την ασφάλεια που παρέχει η ιατρική συσκευή VPL™.

Διατροφή

Στα πλαίσια ολοκληρωμένης και πολύπλευρης παροχής υπηρεσιών στην aesthe, εξειδικευμένη κλινική Διατροφολόγος, συνεπικουρεί την πορεία σας προς τον επιθυμητό στόχο και διαμορφώνει αυστηρά ατομικά προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινότητας σας.

http://www.aesthe.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ