ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2017 | 12:31

Και μετά φταίνε οι γυναίκες...

Κάνεις σεξ, σε βρίζουν. Δεν κάνεις σεξ, πάλι σε βρίζουν και σε ειρωνεύονται οτι περιμένεις τον πρίγκιπα ή την πρώτη νύχτα του γάμου. Δεν τους πιάνεις απο πουθενά αυτούς τους άνδρες, τελικά!
14
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει και η μέση οδός. Έχεις μια σχέση με κάποιον που νοιάζεται και νοιάζεσαι.Η εξομολογησή σου είναι παραπλανητική, γιατί τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι...Κοροϊδεύουμε γυναίκες που είναι κάθε μέρα και με άλλον, όπως ακριβώς θα κάναμε και με έναν άντρα. Άλλο λοιπόν κάνω σεξ με όποιον κάτσει, και άλλο με το αγόρι μου. Ειδικά για τη γυναίκα που ΟΠΟΙΑ και αν ρωτήσεις σου λέει ότι θέλει συναίσθημα για να κάνει σεξ. Συνεπώς συναισθήματα δεν μπορείς να έχεις με τον καθένα που βρίσκεται στο διάβα σου.Αυτές πάλι που δεν κάνουν σεξ φυσικά τις κοροϊδεύουμε γιατί στο 99% είναι προβληματικές (τσεκαρισμένο ειδικά σε ηλικίες άνω των 30 - δεν αναφέρομαι σε παρθένες).Ή που θα είναι κολλημένες με τον πρώην, είτε με κάποιον που δεν τους κάθεται, είτε με δεσμευμένο είτε θα βρίζουν τους άνδρες νυχθημερόν στα social media.Και ναι...υπάρχουν αυτές που δεν κάνουν σεξ, ειδικά σε πιο κλειστές κοινωνίες, γιατί ψάχνουν τον πρίγκηπα...
Οι άντρες που επιλέγεις εσύ μπορεί να είναι έτσι. Έχεις επιλέξει ποτέ κάποιον που δεν σε ελκύει; Γιατί βγάζεις προβληματικούς αυτούς που επιλέγεις εσυ; Το ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που πατάνε καλά στα πόδια τους και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν αλλά δεν τους επιλέγεις επειδή είναι άσχημοι;
Εγώ απλά θα πω να βρείτε ανθρώπους που δεν κολλάνε σε τετοιες μλκιες.Και τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν περάσει καταστάσεις ή να είναι ανοχυιμυαλοιΜια που έχει περάσει όλη τη ζωή της να κάνει σεξ δεν θα μπορέσει ποτέ της να καταλάβει τον παρθένο παρθέναΚαι αντίστοιχα δε θα καταλάβει αυτός αυτή εκείνη που κάνει σεξ συνέχεια.Γιατί είναι διαφορετικοί κόσμοι.έκαστος στο είδος του. Ούτε τσακωμοί ούτε διενέξεις χρειάζονται.Αυτό και να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή προσωπική
Όπως έχω γράψει και αλλού, οι άνθρωποι πάντα θα ψάχνουν κάτι στραβό να μας βρουν.Όσο για τους αριθμούς και τη σημασία τους... Μεταξύ νοημόνων, το μόνο εύλογο είναι να υπάρξει μια διάσταση στην εμπειρία και μια ερωτική ασυμβατότητα σε πρώτη φάση, η οποία με διάθεση και προσπάθεια μπορεί να ξεπεραστεί (ο ένας παίρνει αυτόματα το ρόλο του "δασκάλου").Οι συκοφαντίες, η απαξίωση, η κοροϊδία κι άλλες παραπλήσιες συμπεριφορές λειτουργούν χειριστικά, για να σε ωθήσουν να πιστέψεις ότι Εσύ έχεις κάνει κάτι λάθος. Πρόκειται για πρακτική στην οποία άντρες και γυναίκες αποδεικνύονται εξίσου "ταλαντούχοι".Γι αυτό μην ασχολείστε με το τι λέει ο καθένας, κυρίως όμως, μην ανέχεστε να σας υποβαθμίζουν με οποιονδήποτε τρόπο...Αν επέλεξες να μην έχεις εμπειρίες, γούστο και καπέλο σου, αρκεί να μην το μετανιώνεις, και για τους σωστούς λόγους. Αν πάλι ήσουν άτυχος/η, θα υπάρξουν και ευκαιρίες, αλλά να θυμάσαι δεν είναι κάτι μεμπτό ούτε απαραίτητα λόγω δικής σου ανεπάρκειας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι να σε φορτώνει ενοχές και ο περίγυρος. Πρόσεξε γιατί με θολή κρίση παίρνονται λάθος αποφάσεις.
Καλώς ή κακώς το σεξ εκτός των άλλων είναι ένα μέσω κοινωνικού ελέγχου των ατόμων, συναλλαγής αλλά και επιβολής εξουσίας. Φαντάσου λοιπόν αν αντί για το σεξ όλοι μας έκριναν ( πολλοί έστω ) από το πόσο κοιμόμαστε: "Κοιμάται 9ώρο; Δεν μου πέφτει λόγος αλλά 8ώρο δεν χρειαζόμαστε ; Μήπως είναι καμιά από αυτές τις ξετσίπωτες ; "" Κοιμάται 6ωρο; Αχα... Έχει κάποιο κουσούρι λογικά. Άμα δεν την θέλει ούτε ο ύπνος ..." " 8ώρο ε; Αλλά ποιες ώρες ; Τις φυσιολογικές; Άμα δεν είναι 10-6 την λες και ανώμαλη !" Ευτυχώς ο ύπνος δεν μπορεί να πέσει σε τέτοιο έλεγχο μιας και όσο απολαυστικός κι αν είναι, μιας και δεν είναι κάτι που το κάνουμε με άλλους, ούτε καν δίπλα σε άλλους όπως και ότι είναι ζωτικής ανάγκης.
Λίγο άκυρο τώρα αυτό. Βασικά εγώ κρίνω τους ανθρώπους και από το πόσο κοιμούνται. Βέβαια όχι μεταξύ 7 και 10 ώρες. Αλλά έχω άλλη γνώμη για αυτόν που κοιμάται καθημερινά 4 ώρες, άλλη για κάποιον που κοιμάται 7-8 ώρες και τελείως διαφορετική για εκείνον που κλείνει 12-13 ώρες σε καθημερινή βάση.Όπως το ίδιο ισχύει και με το πόσο φαγητό τρώει. Ή με το πόσες φορές πηγαίνει στη καφετέρια. Και οποιαδήποτε καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων. Οπότε δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το σεξ απέξω. Δεν είναι κακό να κρίνουμε από αυτά. Αντιθέτως. Είναι υγιές. Μέσα από την καθημερινότητα και τις συνήθειες των γύρω μας μπορούμε να σχηματίσουμε εικόνα γι αυτούς.
Ενδιαφέρον το σχόλιό σου αλλά δεν ήθελα να σταθώ στο γιατί κρίνονται, αλλά στο πώς, πόσο και από ποιους. O καθένας μας μπορεί να κρίνει όποιον θέλει με γνώμονα οποιαδήποτε συνήθεια/δράση/χαρακτηριστικό/κ.ο.κ. του και να εξάγει μια ατομική κρίση για το συγκεκριμένο άτομο. Το γελοίο του πράγματος (αλλά και έξυπνο μιας και «πιάνει») είναι ότι με γνώμονα την σεξουαλική ζωή κάποιου κατ' αποκλειστικότητα κρίνεται η αξία του, η ηθική του, η καλοσύνη του και η ποιότητά του. Αυτό μάλιστα δεν συμβαίνει μόνο από άτομα που έρχονται σε άμεση επαφή αλλά από ένα γενικό κοινωνικό περιβάλλον ΧΩΡΙΣ κανένα άλλο δεδομένο. Ακόμη, ο σωστός, ο ηθικός άνθρωπος (γυναίκα) οφείλει να μην έχει προγαμιαίες ερωτικές σχέσεις(αν αυτό δεν είναι μορφή έντονου ελέγχου που ακόμη και τώρα σε κάποιες χώρες έχει τρομερή απήχηση τι είναι;) Όλο αυτό δεν έχει οδηγήσει ακόμη και σε κοινωνικές αποκλείσεις ατόμων χωρίς κανένα άλλο δεδομένο ή ακόμη και εξακρίβωση κάποιες φορές της αλήθειας; Όσο για τον ύπνο, κρίνεις την αξία κάποιου έχοντας σαν μόνο αυτό ως κριτήριο; Αν κοιμάται πολύ ή λίγο σε κάνει να πιστεύεις από αυτό και μόνο αν είναι καλό ή κακό άτομο ή ότι είναι άτομο που δεν αξίζει να το συναναστραφείς; Αν αξίζει εκτίμηση ή χλεύη; Ατυχές μάλλον είναι ότι με γνώμονα το σεξ κρίνουμε τον άλλον χωρίς καν να ελλοχεύει το ζήτημα να γίνει δικός μας ερωτικός παρτενέρ για να έχει και νόημα η πρεμούρα. Κι όχι μόνο κρίνονται, επικρίνονται αλλά και τους επιβάλλονται κυρώσεις αν ξεφύγουν από το «πρέπον». Υ.Γ. Μπορεί να κρίνεις φυσικά την αξία ενός παιδεραστή μιας και για να ικανοποιήσει αυτό που θέλει κακοποιεί ένα άλλο άτομο και μάλιστα στην πιο τρυφερή ηλικία. Όπως και κάθε ανθρώπου που κάνει κακές πράξεις εις βάρος άλλων θα κριθεί και θα επικριθεί απ' το κοινωνικό σύνολο. Ελπίζω τώρα να ήμουν πιο κατανοητή.
Ναι έγινες!Δεν διαφωνώ με όσα λες, αλλά ούτε και συμφωνώ. Βλέπεις είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να τα χαλάσουν όλα. Σαφώς λοιπόν δεν πρέπει να κρίνουμε μονόπλευρα ή από ένα και μόνο στοιχείο, αλλά εάν αυτό το στοιχείο είναι υπερβολικό σε σχέση με τα συνηθισμένα πάντα, τότε παίζει κάτι που τουλάχιστον θέλει λίγο προσοχή εάν πρόκειται για πιο προσωπική σχέση.Φαντάσου να γνωρίσεις κάποιον και να σου πει ότι κάθε μέρα πήγαινε με άλλη γυναίκα. Δεν είναι σπάνιο στις μέρες μας. Οκ, μπορεί να μην έχεις πρόβλημα ή να μην σε νοιάζει, αλλά σίγουρα θα το έχεις στο μυαλό σου. Εάν τώρα το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχεις "συλλεξει" μπορείς να κρίνεις. Ή εάν είναι 35-40 χρονών και δεν έχει απολαύσει ποτέ τον έρωτα, Ε τότε δεν θα πάει κάπου το μυαλό σου; Και πάλι δεν είναι λόγος να τον αποκλίσεις σαν άνθρωπο, αλλά σίγουρα συμβάλει κάπως στην εικόνα που σχηματίζεις. Σίγουρα λοιπόν θεωρώ εγώ πως παίζει μεγάλο ρόλο και το σεξ στον άνθρωπο. Ναι. Εάν μία γυναίκα μου έλεγε πως συναγωνίζεται τον Σπαλιάρα, τότε απλά θα την άφηνα να συνεχίσει τον δρόμο της προς την κατάρριψη κάθε ρεκόρ στο είδος.Γι αυτό σου λέω, πως παίζει ρόλο η λεπτομέρεια. Και πολλές φορές είναι απλά ένας αριθμός. Είναι ποσότητα, είναι ηλικία, η δεν ξέρω τι άλλο. Ακόμα και εκατοστά ίσως.Ε τώρα για τις προγαμιαίες σχέσεις καλύτερα να μην σχολιάσω. Μόνο και μόνο που έβαλες την γυναίκα στην παρενθεσούλα, με χάλασε. Τεσπα ο λόγος που δεν σχολιάζω είναι πως δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό. Αλλά και πάλι, είναι όλα θέμα λεπτομέρειας. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. :) Σας αφήνω τώρα. Πάω να δω μήπως βοηθήσω σε καμιά φωτιά. Εάν ενδιαφέρεται κανείς έχει στον Κάλαμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ