ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2015 | 20:17

Προβλημα με το laptop

Δεν μου φορτωνουν τα windows και μου εμφανιζει μια μπλε οθονη.Εβαλα το cd για να κανω format αλλα δεν κανει τιποτα , δεν μου φορτωνει και παραμενει μια μαυρη οθονη, ξερετε τι μπορω να κανω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Τι laptop έχεις;Τι λειτουργικό;Ενδειξεις που ανάβουν ή αναβοσβήνουν κατά την ώρα που το εκινείς;Σε ποιό σημείο ακριβώς σταματά η διαδικασία και εμφανίζεται η μπλε ή μαυρη οθόνη που λές;Τι θόρυβοι ακούγονται κατά τη διάρκεια της εκκίνησης;BIOS μπορείς να μπείς;(cd πλέον με την αγορά δεν δίνουν, πρέπει να κάνεις στην αρχή που τον αγοράζεις ένα cory των recovery files εσυ, πράγμα που μάλλον δεν έχεις κάνει αλλά δεν κατάλαβα τι cd βάζεις ωστόσο να διαβάσει)
Εχω sony vaio με windows 7 .Ολες οι ενδειξεις δειχνουν να λειτουργουν σωστα. Η μπλε οθονη εμφανιζετε στιγμιαια με την φορτωση των windows.Βαζω το cd των windows 7 για να κανω format αλλα δεν κανει τιποτα, μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη μετα το εικονιδιο των windows. Στα bios μπαινω κανονικα, βαζω να κανει εκκινηση με το cd. Ολοι οι θορυβοι ειναι φυσιολογικοι οπως καθε φορα που τον ανοιγα, ολα φαινονται να λειτουργουν κανονικα. Το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο χτυπημα, απο κει και περα μου ανοιξε μια φορα μπηκα την επιφανεια εργασιας, αλλα ειχε κολλησει εκει και μετα απο επανακκινηση μου εβγαζε μαυρη οθονη.
backup εχεις πάρει; (πριν αρχίσεις format και ιστοριες)Τα sony vaio έχουν νομίζω ένα κουμπι assist (κατι τέτοιο) που όντως κλειστός ο υπολογιστής το πατάς και επιλέγεις επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση.Eκτός αυτού(εάν δεν παίξει αυτό) εάν μπεις bios δοκίμασε επαναφορά απο τα recovery files που υπάρχουν στο σκληρό και όχι από το cd.(Το χτύπημα ομολογώ δεν μου αρέσει πάντως, αλλά για δοκίμασε και τα υπόλοιπα μπας και σώσεις την κατάσταση)