ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2022 | 05:46

Τι φάση?

Έκανα μια γνωριμία που για μένα είχε προοπτικές. Μου άρεσε εμφανησιακά, υπήρχαν κοινά ενδιαφέροντα, και κοινό ενδιαφέρον-φλερτ. Ώσπου ξαφνικά με ρωτάει το ζώδιο μου, της απαντάω ότι είμαι τοξότης και ξενερώνει ΑΜΕΣΩΣ. Από εκεί και έπειτα καμία επικοινωνία. Τι φάση.
16
 
 
 
 
σχόλια

Δεν της λέγατε κι εσείς και τον ωροσκόπο μπας και σωνοταν η κατάσταση;Αλλά μπορεί και να έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής με το τρίγωνο του Αρη με την Αφροδίτη. Ποιος ξέρει.

Εξ, τωρα που το ξανα σκεφτομαι, μια αλλη εκδοχη ειναι πως μπορει να μην πιστευει πραγματικα στα ζωδια αλλα να μην ειχε και κατι αλλο “αρνητικο” να σου προσαψει για να τερματισει την επικοινωνια σας και χρησιμοποιησε την (χαζη) προφαση για το ζωδιο. Μαλλον δεν σε ηθελε πραγματικα και στο ειπε σαν δικαιολογια.

Δεν νομίζω ότι ήταν το ζώδιο που την έκανε να ξενερώσει, προφανώς έψαχνε κάποια αφορμη.
Από μια άποψη, καλύτερα που στο έβγαλε νωρίς παρά αργοτερα.
Πολλές φορες οι πρώτες καλές εντυπωσεις δεν επιβεβαιονοται στη διάρκεια του χρόνου.

Ευτυχώς που στο είπε για να καταλάβεις τι περίπτωση είναι...Καλύτερα να μη μπλέκεις με γκόμενες που πιστεύουν σε αστρολόγους, καφετζούδες και χαρτορίχτρες...Να μην αναφέρω τώρα παραδείγματα που απασχόλησαν και την επικαιρότητα τα προηγούμενα χρόνια.

Θυμαμαι και εγω μικροτερη, ειχα ενα θεματακι με τους αντρες ιχθυς που το “διακωμωδουσα”. 😂😆 Αλλα προφανως και ποτε δεν θα απερριπτα καποιον που μου αρεσει, μονο και μονο επειδη ειναι ιχθυς.
Η φαση ειναι πως η τυπισσα πιστευει ακομα σε προκαταλληψεις και υποψιαζομαι πως εχει και αλλα στερεοτυπα/κουτακια στο μυαλο της.

Και να ηταν μονο αυτο αγαπητη. Με εχει απορριψει αντρας λογω του ονοματος μου!!!! Οι 2 πρωην του ειχαν το ιδιο ονομα με εμενα και οι σχεσεις αυτες δεν κατεληξαν καλα. Ειχε την προκαταλληψη πως αν μπλεξει μαζι μου θα τριτωσει το κακο… τι να πεις😆😆