ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 19:54

Μου περνάει απ' το μυαλό

Ότι το αγόρι μου μπορεί να είναι γκέι ή μπάι... Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές αλλά δεν έχω κανένα τρόπο να τον ρωτήσω χωρίς να είμαι φουλ περίεργη τύπισσα. Είναι τρελό αυτό που λέω αλλά νομίζω πως δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος.
11
 
 
 
 
σχόλια
Εμπιστεψου το ένστικτο σου. Ξέρει αυτό.Πάντως μια συζήτηση καλό είναι να την κάνεις. Γιατί αν είναι να νιώθεις, στις προσωπικές σας στιγμές ότι κάτι πάει στραβά, ίσως θα πάθεις μεγάλο κακό. Αυτοπεποίθησης κυρίως.Αν ο λόγος που το πιστεύεις είναι ότι δε νιωεις ότι 'σε θέλει' δηλαδή.
Και να τον ρωτήσεις δεν υπάρχει νόημα αν ο ίδιος δε το έχει καταλάβει ακόμα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Θα το μάθετε στην πράξη φαντάζομαι. Αν είσαι πρόθυμη... Αλλιώς άστον να πάρει το δρόμο του γιατί μέσα σε σχέση που δεν είναι 'αποδεκτό' θα το καταπιέζει.
Κανόνισε τρίο με τον φίλο σου και έναν άντρα ακόμα.Αν δεις ότι «ασχολείται» περισσότερο με τον άλλο,θα έχεις βάσιμα στοιχεία για τις υποψίες σου.(ps.μετα τη καραντίνα)