ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 03:34

Είμαι η κοπέλα που είναι έγκυος στα 17

Το είπα στους γονείς μου. Μου έκλεισε η μαμά μου ραντεβού στον γιατρό. Περίμενα να το πάρουν πολύ χάλια αλλά ευτυχώς ήταν ποιο ήρεμοι και υποστηρικτικοι. Ο πατέρας του παιδιού μου ακόμα δεν το ξέρει. Θα του το πω αυριο. Φοβάμαι για την αντίδραση του γιατί και αυτός είναι σχετικά μικρός (23). Παρόλαυτα αποφάσισα με την μητέρα μου πως αν τελικά δεν μπορέσω να το κρατήσω να αναλάβει αυτή την επιμέλεια του παιδιού μου μέχρι να ανεξαρτοποιηθω. Εύχομαι το αγόρι μου να το δεχτεί και να μην εξαφανιστεί. Δεν θέλω να φέρω στον κόσμο ένα μωρό δίχως πατέρα. Όσο για τις πανελλαδικές, συνεχίζω δυναμικά αλλα με μέτρο. Ευχαριστώ όλους για τα σχολια σας, με βοηθήσατε αρκετά μπορώ να πω.
19
 
 
 
 
σχόλια
Serendi-pity 4.4.2020 | 16:59Οταν αρχισω κ γω να λεω "α καλα το χασαμε μου φαινεται" τοτε ναι να μου πεις να προσέχω πως μιλαω. Ως τοτε ασ το. Γεις σου. αντε Γειά!
Παρόλαυτα αποφάσισα με την μητέρα μου πως αν τελικά δεν μπορέσω να το κρατήσω να αναλάβει αυτή την επιμέλεια του παιδιού μου μέχρι να ανεξαρτοποιηθω. Πηγή: www.lifo.grSerendi-pity και εσυ αυτο το κομματι το βρισκεις λογικο?μεχρι να ανεξαρτοποιηθει καταλαβες,να κανει την ζωη της στα κλαμπ και το παιδι σπιτι με την μανα της,α καλα το χασαμε μου φαινεται
Το "μεχρι να ανεξαρτητοποιηθω" εσύ ως ερμηνεύεις οτι θέλει να κλαμπαρει, εγω παλι το ερμηνεύω οτι θελει να σπουδάσει κ να εργαστει. Ασε στην ακρη τα αυθαίρετα συμπερασματα σε παρακαλω. Κ προσεχε λιγο την εκφραση σου. Πολυ triggered σε βρισκω.
Συγχαρητήρια για την απόφαση σου ! Θέλει θάρρος αυτή η επιλογή !! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σου που σε στηρίζουν ότι και να γίνει, έχουν μεγάλο ήθος . Καλή τύχη να έχεις κορίτσι μου και να ξες είσαι ευλογημένη και τυχερή που θα κάνεις παιδάκι έστω και μικρούλα , να το αγαπάς και να το φροντίζεις και όλα καλά θα πάνε. Καλή συνέχεια με τις σπουδές σου ! Καλή δύναμη
ασχέτως το τι θα κανει ο πατερας ............... εσυ γέννησε το μωράκι σου κι θα βρεθει λύση ................. αν εσυ δε μπορει να το φροντίσεις υπαρχουν τροποι .............. ιτε αλα άτομα να το υιοθετήσουν ητε το κρατος να το αναλάβει .............. θα δείξει το πραμα ..........
αγέρα και εσύ αυτό το υποστηρίζεις? και θέλει να λέγεται μάνα 17 χρονών οι προφυλάξεις είναι απαγορευμένη λέξη για τους νέους23 χρονών ο άλλος μαντραχαλος και εσύ 17 να του τραβήξουν μια καταγγελία η γονείς τις
Μια χαρά τα λες. Αν ειναι δυνατόν 17 χρόνων παιδί. Θα μπορούσε να χε πάθει και χειρότερα αφού δεν προσέχει. Και οι γονείς, κλασσικό παράδειγμα. Να την κρατήσουν για πάντα σπίτι τη μικρή.! Είμαστε με τα καλά μας? Ανήλικη είναι! Το θυμάται κανείς αυτό?Καταδικαζει τη ζωή της ξεκάθαρα.
Jaguar + Leeloo να πω τη γνωμη μου?Μια απρογραμματιστη εγκυμοσύνη δεν ειναι κτ το επιθυμητό. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα 17χρονο κοριτσι. Επισης ομως κ μια άμβλωση δεν ειναι ευχάριστο γεγονος. Οταν δεν υπαρχει λυση τοτε ναι θα υποστηριξω κ γω οτι η άμβλωση ειναι μονόδρομος. Στην περιπτωση ομως της κοπέλας, κ εφοσον εχει τη στηριξη των γονεων της, για ποιο λογο βρε παιδια να κάνει κτ τετοιο? Δε λεω οτι θα ειναι ευκολο ή οτι η ιδια δεν ειναι παιδι ακομα. Αλλα οταν εχεις υποστηριξη από το περιβαλλον σου (βασικοτατος παράγοντας για μενα) κ οταν η ιδια η κοπελα ειναι θετικά διακειμενη, προσωπικα δε βρισκω παράλογο το γεγονος οτι αποφασίζει να το κρατησει. Σε αυτο το σημειο να επισημάνω οτι ειμαι ανθρωπος που λειτουργει με τη λογικη κ οχι με το συναισθημα (ή έστω προσπαθω) κ δεν ειμαι πορωμενη με το θεμα των αμβλωσεων. Τελος, Leeloo, μονο κλασική δεν μπορεις να χαρακτηρίσεις την αντιδραση των γονέων της κοπελας. Φιλικά, παιδια.
Ειλικρινα, μπραβο σε ολους! Σε σενα που πηρες τη σωστη αποφαση να το μοιραστεις με τους γονεις σου. Στους γονεις που αντέδρασαν ψύχραιμα κ σωστα. Κ ξανα σε σενα που συνεχίζεις την προσπαθεια με τις πανελλαδικές! Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσύνη!
αυτή είναι δικιά μου γνώμη και να ντρέπεσαι δικαίωμα σουανωριμη 17 χρονών τι περιμένεις! εσείς το βρίσκεται νορμάλ αυτό που λέειθα περιμένει να το θηλάσει και η μάνα τηςΠαρόλαυτα αποφάσισα με την μητέρα μου πως αν τελικά δεν μπορέσω να το κρατήσω να αναλάβει αυτή την επιμέλεια του παιδιού μου μέχρι να ανεξαρτοποιηθω.
Κοπέλα μου πραγματικά μπράβο και σε σένα και στους γονείς σου που με οποίες συνθήκες (εννοώ την αντίδραση του πατέρα του παιδιού) θα το κρατήσεις και δεν θα το σκοτώσεις .....αλήθεια εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!!.