ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2020 | 22:32

Άραγε...

Είχα σχέση 1 χρόνο. Με το αγόρι μου τσακωθηκαμε πριν μια βδομάδα και χωρίσαμε για έναν ασήμαντο λόγο. Όταν ηρεμήσαμε από τα νεύρα προσπάθησα να τον πλησιάσω για να τα βρούμε . Αλλά εκείνος λέει δεν θέλει . Λέει οτι με αγαπάει και οτι με θέλει πολύ . Αλλά δεν νιώθει καλά με κάποια πράγματα που γινονται. Δεν μου εξηγεί τίποτα παραπανω. Προσπάθησα αρκετές φορές να τα βρούμε και τρώω άκυρο κάθε φορά. Σκέφτηκα να τον κάνω να ζηλέψει για να δω αν ενδιαφέρεται στα αλήθεια για μένα ή αν απλά δεν με θέλει πια . Συμφωνείτε με αυτό; Και αν ναι πως να το κάνω; Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο και δεν θέλω να το τραβήξω και να τον κάνω να με μισήσει.
12
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γίνεται να μην ξέρεις γιατί χωρίσατε. Ο τσακωμός που λες, γιατί έγινε; Είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν για την συγκεκριμένη αιτία; Τσακωνόσασταν γενικότερα για μικροπράγματα (ή και όχι) συχνά; Η συμβίωση σας πώς ήταν; Συζητάτε μεταξύ σάς; Υπήρχε εμπιστοσύνη ή ζήλια; Το σεξ ήταν καλό; (Δευτερευούσης σημασίας βέβαια σε σχέση με τα άλλα που αναφέρω αλλά μετράει και αυτό) Αν απαντήσεις σε αυτά πιστεύω θα βρεις την αιτία. Αλλά καλύτερα να του πεις να ξεκαθαρισετε την κατάσταση, να επικοινωνήσει όταν νιώσει καλά και να κάνετε μια κουβέντα έξω από τα δόντια. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην τις ρίχνει ο ένας στον άλλο.
Δεν υπαρχει κανεις που αγαπαει και χωριζει...αντιθετα εξαντλει ολα τα περιθωρια ακομα και οταν υπαρχουν μεγαλα προβληματα...τωρα ο ανανδρος λεει οτι σε θελει αλλα σε χωριζει για ασημαντους λογους τους οποιους δεν εξηγει κιολας...μπραβο τα τιμαει τα παντελονια του!!και αφηνει εσενα στο περιμενε...οταν ο αλλος δεν εξηγει και σε αφηνει μεσα στα ερωτηματικα σου δεν αξιζει αλλη ματια...μαζεψε τα κομματια σου και φυγε...τωρα εισαι ακομα μεσα σ αυτη την κατασταση και επηρεασμενη συναισθηματικα για αυτο και δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που κανει ειναι ανανδρο...τον βολεψε να φυγει και βρηκε αφορμη...απλα ενας αντρας που τα τιμαει τα παντελονια του και που εχει ενα σεβασμο εστω για τους ανθρωπους, εξηγει για να μην παρεξηγειται!μακρια κοπελα μου!αντε γιατι συγχιστηκα τωρα!
Άσε τον ανώριμο μπέμπη να παίξει με τα αυτοκινητάκια του και βρες άμεσα καινούργιο και καλύτερο ενδιαφέρον για να απασχοληθείς και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου! Έλα κούκλα μου, βασικά πράγματα είναι αυτά! Σιγά που θα κάτσεις να κολυμπήσεις στα νερά που σου κάνει το αγοράκι της σειράς!
Το πιο πιθανό είναι να σου έχει πει 100 φορές τι τον ενοχλεί κι απλά να βαρέθηκε/κουράστηκε παρόλο που σε αγαπάει (όπως λες). Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά δεν θα έκανες την ανήξερη. Και ο τρόπος που σκέφτηκες να τον φέρεις κοντά σου πάλι δείχνει πόσο ανώριμη είσαι.
Είναι λάθος να τον κάνεις να ζηλέψει.. Αν σε ήθελε θα σου εξηγούσε τι τον ενοχλεί κ θα εισασταν μαζί.. Τον βόλεψε που τσακώθηκατε κ ήταν η αφορμή για να χωρίσετε. Προχώρα μπροστά.
Συμφωνώ και 'γώ με την AnnaKid, μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει. Δεν θα έχει αποτέλεσμα. Προσπάθησες είπες, αλλά δεν θέλει. Αυτό να πεις στον εαυτό σου ότι προσπάθησες, δεν το άφησες έτσι. Από κει και πέρα, αν δεν θέλει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μονάχα να το αφήσεις. Ξέρω πως πονάει. Μα πρέπει να θέλει και ο άλλος. Πόσο καιρό μπορείς να χτυπάς σε κλειστή πόρτα; Βρες τη δύναμη να σταματήσεις να προσπαθείς.
Συμφωνώ με τον mrfoxΔεν εχει νοημα να τον κανεις να ζηλέψειΕσυ θα χαλιεσαι και μονο γιατί ισως το αποτέλεσμα να μην ειναι αυτο που θα περιμενεις...Προχωρησε τη ζωη σου και μη κοιτας πισω...Μονο αυτό...