ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2019 | 13:23

Σοβαρότητα όχι χαζογκομενια

Με θεωρούν χαζογκομενα:-(Έχω βαρεθεί τα σχόλια τύπου "γκομεναρα","καυλα" κτλ έχω βαρεθεί να με κοιτάνε για μια νύχτα μόνο! Δεν θέλω να με παίρνανε για χαζή γκόμενα συνέχεια! Μέχρι και στην σχολή ο καθηγητής με αποκαλεί συνέχεια ναζιάρα(κατι προσβλητικό νομίζω),άλλες με λένε τσουλάκι οι γονείς μου εύκολη , οι φίλες μου με λένε μπάρμπι(επειδη είμαι ξανθιά οπότε και χαζή:-!).Δηλαδη τι πρέπει να κάνω για να με δει κάποιος σοβαρά? Να βάψω μαύρα τα μαλλιά μου? Να μην βάζω μίνι και τακούνια? Να μην μιλάω πολύ? Να μην με αρέσει το σεξ? Να μην φροντίζω για την ομορφιά και το σώμα μου? Τι ?
13
 
 
 
 
σχόλια
Να ξεκαθαρισεις απλα οτι δεν θα ανεχτεις τετοιου ειδους σχολια απο δω και περα. Πατα ποδι. Δειξε τα πιστευω σου κ το μυαλο σου προς τα εξω να δειξεις πια εισαι και μεινε ο εαυτος σου.
Εγώ, όπως και κάποιος άλλος που διάβασα, θα χρησιμοποιήσω την εξ. για να πω κι εγώ τα δικά μου. Μπάρμπι ΤσουλάκιΕύκοληΞανθιά ΝαζιαραΆλλο τίποτε εσείς οι κομπλεξικοί και τέλειοι έχετε να πείτε; Παλιοσαβούρες, ντενεκέδες, κομπλεξικοί! Που μόλις τολμάει κάποιος να εκφέρει γνώμη και να αντιδράσει στην "ψεύτικη τελειότητά σας" τον περνάτε από χίλια κύματα; Για πλησιάστε λίγο τον καθρέφτη να δείτε, τι ακριβώς είστε; Ρε άντε ξεκαβαλλήστε το καλάμι μερικοί που μου το παίζετε υπόδειγμα κοινωνίας.
Σχόλια όπως γκομεναρα ή καυλα τα ακούς, γιατί δυστυχώς κυκλοφορεί πολλή καφρίλα εκεί έξω. Όσο για τα υπόλοιπα, γενικά δεν μου αρέσει όταν ένα άτομο δέχεται τέτοιου είδους σχόλια, να επιρρίπτουμε ευθύνες στο ίδιο. Στη δική σου περίπτωση όμως παρόμοια σχόλια σου κάνει σχεδόν όλος σου ο περίγυρος, ακόμα και οι γονείς σου. Ίσως βέβαια είναι απλώς άνθρωποι με οπισθοδρομικες και σεξιστικές αντιλήψεις. Απλώς είναι λίγο περίεργο όλοι οι άνθρωποι που έχεις στο περιβάλλον σου να έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και να κάνουν ακριβώς τα ίδια σχόλια. Σχετικά με το ντύσιμο, τα τακούνια και το μίνι δηλαδή, προσωπικά τα λατρεύω και τα δύο. Όμως κακά τα ψέματα αν τα φοράς στη σχολή δεν είναι και ότι καλύτερο. Ότι ντύσιμο και αν έχεις κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει προσβλητικά σχόλια. Αδιαμφισβητητα όμως το ντύσιμο ενός ανθρώπου αφήνει στους άλλους μια εντύπωση για τους ίδιους ως χαρακτήρες.
Ιασο κοκλα! Τι κανς? Θιελο ν σε γμωρισω! Περα απο την πλακα, εκτος απο τα ρουχα που βάζεις (γιατί όπως και να το κάνουμε οταν αν ειναι λιγο σεξυ, εκει πάει το μυαλό των περισσότερων), μηπως η συμπεριφορα σου ειναι λιγο τύπου Ελένης Μενεγακης? Δηλαδή ενώ εισαι έξυπνη το παίζεις χαζούλα και ναζιάρα? Προσπάθησε λίγο να σοβαρευτεις αλλα μην πας στο αλλο ακρο να γίνεις σνομπ και ξενέρωτη... Ισορροπησε το λιγο και η συμπεριφορά σου να ειναι προσαρμοσμεν ανάλογα την περίσταση!
Κόκλα :D , καλά κάνεις κ περιποιείσαι τον εαυτό σου και ζεις την ζωή σου όπως θες. Τι να κάνουμε; Πολλοί συγκρίνονται με άτομα που μπορούν να κάνουν περισσότερα και ξεχνάνε να ζήσουν οι ίδιοι. Όπως κ να έχει ο καθένας έχει το δικό του στυλ εσύ έτυχε να είσαι ναζιαρα, άλλος μπορεί να το παίζει ξερολας και κάποιος άλλος εναλλακτικός για όλους έχει ο μπαξες.