ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 15:44

Να συνεχισω την προσπαθεια;

Ειμαι η Δημητρα ειμαι 28 και εχω κανει αρκετες σχεσεις κατα καιρους...Ποτε ελευθερη σχεση παντα νε δεσμευσεις.Ερχεται λοιπον η ωρα και γνωριζω τον κ.Σ ετων 30. Με φλερταρει παμε για καφφε περιτο να πω οτι τον γουσταρω τρελα ,αν και δεν ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμος απλα εχει χιουμορ και μια αυτοπεποιθηση οταν μιλαει και γενικα φαινεται καλλιεργημενος. Παμε για καφφε κανουμε σεξ στο αμαξι του(δεν ηθελα αλλα επεμενε και με τουμπαρε). Το επομενο ΣΚ παμε μονοημερη για μπανακι και καταληγουνε ξανα σεξακι.Λεω ρωταω δλδ παμε για σχεση; δεν το ειπα ετσι αλλα αυτο ενοουσα. Λεει δεν ξερω τι θελω αλλα προς τιμην του μου ειπε μετα απο 2 μερες οτι θελει να βρισκόμαστε να κανουμε σεξ....δηλαδη δεν ειμαι αξια για σχεση; Εχω πεσει σε καταθλιψη γτ τον γουσταρω τρελα...του εστειλα μνμ και του ειπα δεν με καλύπτει.Μετα απο 6 βδομαδες συναντιομαστε τυχαια σε ενα κλαμπ αυτος να χαζοφλερταρει εκει κατι κ..ες και να ερχεται κατα τις 3 να μου μιλησει. Μην σας τα πολυλογω το βραδυ ξανακαναμε σεξ....και το πρωι εφυγε σαν κυριος να παει να δουλέψει.Κορίτσια βοηθεια σας παρακαλω τον γουσταρω και θελω να με δει σοβαρα.Πως θα το καταφερω; Δεν θελει σχεση απο μενα γτ; Τι κανω λαθος;Αν αν αν πολλα αν εκανα κατι διαφορετικα; Παρακαλω πολυ θελω γνώμες με ειλικρινεια χωρις να με κρινετε.Ολες/οι εχετε υπαρξει ερωτευμένοι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μη γεμίζεις τον εαυτό σου με ανασφάλειες ότι δεν σε θέλει για σχεση γιατί δεν το αξιζεις. Δεν φταις εσύ γιατί ήθελε από την αρχή ελεύθερη σχέση. Πρέπει να κόψεις για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις. Δεν ταιριάζουν οι επιθυμίες σας στο θέμα σχέση οπότε από το να ελπίζεις και να νιώθεις ενοχές καλύτερα να το τελειώσεις.
Εγω πάλι δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τπτ, ούτε ποτέ μπορουσες... ή θέλουμε κάποιον αρκετά ή όχι. Του αρέσεις αλλά όχι αρκετά για να ειναι μαζί σου κ μόνο. Τόσο απλά. Τώρα οι στρατηγικές τύπου κάνε τη δύσκολη για μενα είναι άκυρες... αν σε θέλει σε θέλει... αν από την άλλη όντως κάποιος τα μετραει έτσι κ χρειάζεται γυμνάσια, τότε εσύ δεν πρέπει να τον θες. Το σεξ είναι χαρά, αν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς σαν αντάλλαγμα πχ για τη σχεση, προσωπική άποψη, χάνεται κάθε χαρά...
Θα σου πώ κάτι που θα σε πικράνει.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ.Σε ''έπαιξε'' στην αρχή για να δει τι παίζει,κοινώς αν είσαι ,εύκολη, ή δύσκολη.Απο την στιγμή που το κατάφερε,απλά σε έχει για καβάτζα και παράλληλα κοιτάζει να ''χτυπήσει'' και τιποτα φρέσκο''.Δεν φταίς εσύ,απλά ο τύπος είναι του στύλ ''ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε'' απλά.Απλά φύγε απο αυτόν,όσο και αν σε πονάει αυτό,γιατί όσο παραμένεις και περνάει ο καιρός,θα γίνεται χειρότερο.Αυτή ειναι η άποψή μου.
Δεν μπορώ να σου πω τι πρέπει να κάνεις για να σε πάρει στα σοβαρά αλλά σίγουρα αυτό δεν πρόκειται να γίνει άμα του κάθεσαι κάθε φορά που έχει κάψεις και θέλει κοκό. Έχει καταλάβει ότι σε έχει στο χέρι και απλά σε χρησιμοποιεί. Το αποκορύφωμα : είδε στο κλαμπ ότι δεν πρόκειται να πηδήξει και πήγε στο «σιγουράκι». Συγνώμη αν ακούγεται σκληρό αλλά δεν βλέπω μέλλον εκτός και αν σου αρέσει ο ρόλος της σεξοκαβάτζας.