ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2019 | 18:53

θα ήθελα

να βρω έναν άνδρα να ενώσουμε τις μοναξιές μας.. να κάνουμε πολλά μαζίβόλτες, εκδρομούλες , ταξίδια, χαβαλέ, κουβεντουλες.να γελάμε πολυυυ.!!!Χωρίς να υπάρχει τιποτα ερωτικό. τίποτα όμως γιατί όλα χάνονται μετά. να περνάμε τέλεια χωρίς ίχνος ερωτικού ενδιαφέροντος... το σεξ τα χαλάει όλα... πόσο όμορφο θα ήταν !!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άντρες που όσο είναι στο friendzone (αλλά κατά βάθος σε γουστάρουν) είναι πολύ ενδιαφέροντες, γλυκουληδες και αγαπησιαριδες. Όλο χιούμορ και πειράγματα και ωραίες συζητήσεις. Απλά, πόσο να διαρκέσει όλο αυτό χωρίς κοκο τελικά. Ξέρεις... κουράζονται στο τέλος.
αυτο γιατί το κάνουν?κάνουν τους άνετους ενω στο βάθος θέλουν κοκογια κοκό ας έχουν άλλες εμείς θέλουμε τα υπόλοιπα των ανδρώνπου είναι καλύτερα χωρίς αυτό.
Σε καταλαβαίνω οι περισσότεροι άντρες σου φέρονται υπέροχα σε σημείο να λες τι ροναντικός τι γλυκός περνάνε χρόνο μαζί σου μέχρι να σε ρίξουν στο κρεβάτι και μετά αλλάζουν προσωπικότητα σαν να βλέπεις άλλον άνθρωπο