ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2019 | 19:19

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ενώ κάνω γνωριμίες τελευταία δε βρίσκω ενδιαφέρον. Λίγο η βαρεμάρα, λίγο η ανάγκη για σεξ και σκέφτηκα να προτείνω σε έναν πρώην που έχουμε καλές σχέσεις να βρεθούμε. Έχουμε χωρίσει 5 χρόνια. Εντυπωσιάστηκα με το ποσό εύκολα δέχτηκε και πόσο εύκολα όλο αυτό κατέληξε σε σεξ. Το είδα σαν πρόκληση και αποφάσισα να το δοκιμάσω και με άλλους. Προσέγγισα άλλους 4. Ο ένας είναι στο εξωτερικό, δεν το ήξερα, αλλά πρόθυμος να βρεθούμε σε πρώτη ευκαιρία. Οι άλλοι 3 ήρθαν τρέχοντας να με δουν. Εγώ το μόνο που τους πρότεινα ήταν να πιούμε έναν καφέ. Κανένα υπονοούμενο για κάτι παραπάνω. Έχω συνευρεθεί με 4 πρώην σε διάστημα 2 μηνών χωρίς να κοπιάσω καθόλου. Εννοείται ότι όλο αυτό ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθηση μου, εννοείται ότι θα τους κρατήσω καβάτζα για τις δύσκολες ώρες και εννοείται ότι δεν ενδιαφέρομαι για κάτι παραπάνω. Ο ένας είναι παντρεμένος όποτε δε θα τον ξαναδώ. Ο άλλος έχει σχέση και δήλωσε έτοιμος να χωρίσει για να είναι ξανά μαζί μου, ο άλλος είναι μόνος και θέλει να παραμείνει και ο τελευταίος μου εξομολογήθηκε ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου (χωρίσαμε πριν από 1.5 χρόνο). Ξεκαθάρισα σε όλους ότι μπορούμε να πίνουμε ένα καφεδάκι και να περνάμε καλά μια στο τόσο. Δεν είμαι διαθέσιμη για κάτι περισσότερο.Ή κάνω πολύ καλό σεξ ή έχω γαμάτη προσωπικότητα. Ίσως και τα δυο...Σίγουρα τους μένω αξέχαστη!
12
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πρωην για κάποιους λόγους, που τώρα μάλλον ξεχνάς.Κι εδώ που τα λέμε, τους το έδωσες στο πιάτο και χωρίς δεσμεύσεις για περεταίρω, σιγά μη σου έλεγαν και όχι. Εδώ άλλοι πληρώνουν για αυτό, είμαστε και σε εποχές κρίσης...Αλλά ναι, είναι που έχεις ακαταμάχητη προσωπικότητα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί γύρισες στους πρώην . Υπάρχουν τόσοι άνδρες να ανέβεις ψυχολογικά !Αν δηλώσεις σε άνδρα οτι τον θες μόνο να περνάς καλά... όλη η Αθήνα θα ερχόταν να σε π....ει. !!! Κάτι άλλο παίζει εδώ .. μάλλον σε έχουν πληγώσει και θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω
Σε αυτόν που διατίθεται να χωρίσει τη σχέση του, να του διευκρινήσεις ότι δεν προσφέρεσαι για κάτι παραπάνω, γιατί θα είναι κρίμα να μείνει στον άσσο και ξεκρέμαστος. Ακριβώς έτσι όπως εσύ σκέφτεσαι να οργανώσεις τις καβάντζες σου σωστά και να τις βάλεις σε σειρά, με τον ίδιο τρόπο να προνοήσεις και για τους υπόλοιπους! Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.