ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2018 | 01:29

!

Το πιο υπέροχο ραντεβού που είχα ποτέ μου! Γοητευτικός, ευχάριστος με πολύ ωραίους τρόπους. Γελάσαμε έχει φοβερό χιούμορ και είπαμε χίλια πράγματα. Πως πέρασαν τόσες ώρες ούτε που το κατάλαβα. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο άνετα σε πρώτο ραντεβού. Κι εγώ η χαζή το σκεφτόμουν κιόλας επειδή είναι λίγο νεότερος. Παραγγείλαμε ένα σωρό πράγματα και όταν ήρθε ο λογαριασμός άγγιξε "αυστηρά" λίγο το χέρι μου όπως πήγα να βγάλω το πορτοφόλι με κατασκλάβωσε και δεν ένιωσα όπως άλλες φορές ότι πρέπει να πληρώσω για να μην "χρωστάω". Πόσες φορές δεν το ένιωσα αυτό στο παρελθόν με αυτόν όμως όχι ένιωσα ασφάλεια. Ούτε λέξη για πρώην και άλλες γυναίκες, ούτε λέξη για σεξ ούτε λέξη ότι θέλει κάτι χαλαρό. Είμαι κατενθουσιασμένη με πήγε στο σπίτι και κατέβηκε από το αυτοκίνητο με πήγε μέχρι την πόρτα. Μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο χέρι για καληνύχτα και αργότερα ήρθε μήνυμα ότι πέρασε υπέροχα και ανυπομονεί να με ξαναδεί. Απάντησα ότι ήταν το πιο ωραίο μου ραντεβού και θα βγούμε πάλι την Τρίτη. Είναι ότι έχω ονειρευτεί, άνετος δυναμικός και με αυτοπεποίθηση που φυσάει. Αχ θεέ μου δεν θα με πιάνει ύπνος ακόμη μου φαίνεται πως ακούω την φωνή του και ανατριχιάζω. Βαθιά φωνή, πολύ ερωτική και χαμογελαστά πανέμορφα καστανά μάτια. Νιώθω σαν ερωτευμένο κοριτσάκι και θα μετράω τις ώρες μέχρι να τον ξαναδώ.
11
 
 
 
 
σχόλια
Έχω βγει άπειρα πρώτα ραντεβού (καλώς ή κακώς), καθώς ήμουν πάντα πολύ κοινωνική και είχα μεγάλο κύκλο γνωριμιών, αλλά τόσο όμορφο ραντεβού βγήκα πρώτη φορά στα 33 μου πριν σχεδόν 3 χρόνια. Δεν κοιμήθηκα και εγώ όλη νύχτα από τη χαρά και τον ενθουσιασμό. Σαν παιδάκι και εγώ χαιρόμουν και δεν το πίστευα ότι υπάρχουν και τέτοιοι άντρες. Αλλά για κάποιο λόγο αυτή τη φορά ούτε πρόσεξα ούτε κράτησα μικρό καλάθι ούτε τίποτα. Εξάλλου, τόσες φορές είχα απογοητευθεί, είχα στεναχωρηθεί για άλλους κι άλλους, μία ακόμη τί θα μου έκανε;Ε λοιπόν 3 χρόνια μετά ακόμη δεν το πιστεύω, τον σκέφτομαι και χαμογελάω κι ας περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας. Γιατί δηλαδή πρέπει παντού να βλέπουμε δράκους; Γιατί να μην είναι και εσένα αυτός ο άνθρωπος το πεπρωμένο σου; Γιατί πρέπει δηλαδή εμείς που έχουμε απογοητευτεί στη ζωή μας να είμαστε καταδικασμένοι ισόβια να μη βρούμε το ταίρι μας δηλαδή;Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί λαμβάνεις τέτοιες απαντήσεις εδώ. Και τί πειράζει που χαίρεσαι και ενθουσιάζεσαι; Και στη τελική στη περίπτωση που φανεί τελικά σκάρτος (που το απεύχομαι), εντάξει δε θα πεθάνεις κιόλας. Τί είχαμε τί χάσαμε!*Να το χαρείς λοιπόν, που ξέρεις, ίσως μία πανέμορφη καινούρια σελίδα της ζωής σου μόλις ξεκίνησε! :)
Καταλαβαίνω τη χαρά σου ,όπως κι οι περισσότεροι που απάντησαν ή διάβασαν την εξομολόγησή σου. Πέρασες πολύ όμορφα και εύχομαι πραγματικά να είναι όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ισορροπία. Ούτε να πετάς,ούτε να είσαι με μια καχυποψία. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα. Θα μου πεις "τώρα κάτι μας είπες.." και δίκιο θα χεις, απλώς όσο απλό κι αν ακούγεται τόσο σωστό μοιάζει. Ελπίζω να μας έρχεσαι και να μας λες κάθε φορά κάτι καλύτερο!
Άσε κόλητε ...είχα βγει με ένα καινούργιο γκομενακι ...Ηθελα να την πάω στο σπίτι να γίνει παιχνίδι αλλά μωρέ είχα ξεχάσει αν πληρώσω το ρεύμα οπότε την πήγα για φαγητό Κ ποτό μήπως την μεθύσω Κ την πάω ξενοδοχείο ...έλεγα ότι παπαρια θες να περάσει καλά Κ όταν ήρθε ο λογαριασμός πλήρωσα για πρώτη κι τέλευταια φορά μήπως κ τσιμπήσει να πάμε μετά ξενοδοχείο ...αλλά μετά μου ζήτησε να την πάω σπίτι κ δεν τσίμπησε ..κρίμα γιατι είχα χάλασει πάνω από 38 ευρώ χωριά βενζίνες κ διόδια αττικη όδου...Τελικά την πήγα σπίτι κ όταν της άνοιξα την πόρτα να το παίξω τζεντλεμαν λέω δεν μπορεί θα μου πει να μπω μέσαμέσα στο σπίτι της να γίνει χαμός στο κρεβάτι ...αλλά εκείνη δεν με κάλεσε κ τελικά της φίλησα το χέρι να της πω Καληνύχτα ...άστα πλήρη αποτυχία ..αν δεν μου κατσει την επόμενη φορά μην τον ξαναειδατε τον παναη !!!!(αντρική πλευρά ) ...αλλά οκ ( οι σχέσεις είναι λαχείο ..Καλά να Περασουν τα παιδιά κ ότι ήθελε προκύψει )
Για να καταλάβεις σε 10 μέρες σε είχα ρίξει ....3 ραντεβού το πολύ !είσαι πολύ εύκολη ...σου αρέσει η μυθολογία και η αντρική γοητεία !βουτηρο στο ψωμί μου ..Όσο κ να φωνάζεις ότι είσαι δύσκολη ...είσαι ο ορισμός τη εύκολης !!!
Λίγο έξυπνος αν είσαι, φέρεσαι περίπου με τον ίδιο στημένο τρόπο. Προσπαθείς να κάνεις την γυναίκα να γελάσει. Μετράει πολύ. Πληρώνεις τον λογαριασμό. Πού να ξέρεις όμως αν πλήρωσε με δανεικά του μπαμπά; Την γυρίζεις στο σπίτι κυριλάτα με αμάξι. Δεν κάνεις κίνηση να πιάσεις μπούτι, γιατί θα φανείς λιγούρης. Το μέλλον θα δείξει την ποιότητα της σχέσης σας. Οι "τέλειοι" άντρες εκπλήσσουν συνήθως με καμιά κρυφή σχέση κοκ.