ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 15:49

απορια

ρε παιδια οταν θελουμε να πουμε οτι ειμαστε "καλυτεροι" απο καποιους αλλους ?(εννοω αυτη την ανομολογητη σκεψη ,χωρις να πιστευω οτι ειμαι ουαου απλα εστω σαν αυθαιρετη /παροδικη/ασοβαρη εστω πεποιθηση για να Boost αυτοπεποιθηση)το πιθανοτερο ειναι να μας πουνε καποιοι αλλοι οτι αλλοι ειναι καλυτεροι απο μαςαλλα τοτε αυτοι δεν κανουν το ιδιο "σφαλμα" με εμας ?οπως πχ σε μια συζητηση (Στο α μπα νομιζω) που ελεγε μια τυπισα οτι ειναι πιο κουλτουριαρα απο την φιλη της(εχει καλυτερο γουστο στη μουσικη)και σχεδον ολοι στα σχολια της λεγανε οτι πιθανον εισαι ψευτοκουλτουριαρα και οι πιο κουλτουριαρηδες απο εσενα ειναι λιγοτερο σνομπ,ειναι ετσι /αλλιως κλπαλλα αυτοι στα σχολια δεν κανανε το ιδιο "σφαλμα" με αυτην ?(η πχ εγω θα ηθελα να περηφανευτω για το χιουμορ μου κ τα μουσικα μου γουστα που πραγματικα νιωθω καλα για αυτα μου τα στοιχειααλλα σιγουρα αν το κανω θα με πουν γραφικο/ψωναρα/ασοβαρο και ενδεχομενως θα με πουν ετσι και ατομα που προβαλλουν απειρα την εξωτερικη τους εμφανιση ,γιατι εχουν αυτη ως "δυνατο στοιχειο" -ψωνιο)
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις, όποιος είναι ''κάτι'', πραγματικά κάτι, δεν έχει να αποδείξει τίποτε λεκτικώς. Τα έχει φέρει η ζωή και έχω γνωρίσει ανθρώπους πολύ πλούσιους στο παρελθόν, άτομα της εγχώριας ''πλουτοκρατίας''. Πίστεψέ με πιο απλούς ανθρώπους δε θα έβρισκες. Έχω γνωρίσει και νεόπλουτους με δύο δεκάρες που προσπαθούσαν να δείξουν ότι είναι Ωνάσηδες. Κάπως έτσι πάει γενικώς.
Το να συγκρινομαστε με τους άλλους, είναι "σφάλμα" από μόνο του.Η μόνη σύγκριση που μπορούμε να κάνουμε, είναι με τον εαυτό μας. Έτσι μετράμε την πρόοδο, την εξέλιξη και τις δυνάμεις μας.
γενικά έχω παρατηρήσει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που πραγματικά κατέχουν ένα αντικείμενο είναι ιδιαίτερα μετριόφρονες. Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Είναι αυτό που όσο πιο πολλά ξέρεις και μαθαίνεις τόσο συνειδητοποιείς ότι αυτά που δεν ξέρεις είναι πολύ περισσότερα.