ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2018 | 14:49

Ωραία!

Είχαμε κανονίσει με το αγόρι μου το βράδυ να πάμε μαζί για φαγητό και μου το ακύρωσε για να δει μουντιαλ. Ξενέρωσα...
10
 
 
 
 
σχόλια
Όχι! Αύριο είναι ο 2ος ημιτελικός! Την Παρασκευή να κονονίσουν που έχει διάλειμμα -αν δεν απατώμαι. Μετά πάλι του Σ/Κ είναι αγκαζέ με μικρό και μεγάλο τελικό. Οπότε, αγαπητή εξ., αν δε βγει αυτή την εβδομάδα, από την άλλη κανονίστε άφοβα. Έτσι είναι οι σχέσεις, απαιτούν θυσίες. Θυσιαστείτε για την αγάπη (ρε γαμώτο).
Κανόνας 1ος: Δεν κανονίζεις ποτέ τίποτα με το αγόρι σου όταν έχει Μουντιάλ. Εάν βρεθείτε έχει καλώς, κανόνισε με φίλες σου, κάνε πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις μαζί του αλλά μην κανονίσεις κάτι συγκεκριμένο μαζί του. Ρώτα τον πότε δεν έχει αγώνα, για να κάνετε κάτι τότε. Αν του κρατήσεις μούτρα, δικαιολογούνται.
Eγω που είμαι και κοπέλα και παρακολουθώ ποδόσφαιρο, και γενικά τα αθλητικά αλλά λέμε για το ποδόσφαιρο τώρα, θα με λατρέψει ο φίλος/άνδρας μου...Και άντε να βρω κανά τύπο απο τους ελάχιστους που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο..