ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 09:36

Μια χαρούμενη (?) εξομολόγηση

Μετά από 5 χρόνια σχέσης και άλλα 5 χρόνια γάμου, ενός ευτυχισμένου γάμου, έχοντας αναπωλήσει και συζητήσει αρκετές φορές για το πως γνωριστήκαμε, εκείνος μου είπε με κάπως πεσμένο και γεμάτο ντροπή ύφος ότι μου έχει πει ψέματα για κάτι στο παρελθόν.. Εγώ τρόμαξα και νόμιζα πως θα ακούαω κάτι σοκαριστικό. Και μετά να μου λέει όταν γνωριστήκαμε δεν είπε από μέσα του "τι όμορφη γύναικα" όπως μου είχε εκμυστηρευτεί, αλλά η πρώτη του σκέψη ήταν "τι μ**νάρα είναι αυτή θεέ μου" και μενά να με έχει πιάσει νευρικό γέλιο, νόμιζα ότι θα άκουγα τίποτα τρομακτικό. Με τιμά μωρό μου που με θεωρείς έτσι, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κοκκίνησες κιόλας να το παραδεχτείς :) Και 3 μέρες τώρα ειμαστε όλο αγκαλιές.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλές οι αγάπες και τα λουλούδια, καλά τα φιλάκια και τα χαδάκια, αλλά προσωπικά, το μόνο βλέμμα άντρα που δεν ξέχασα ποτέ ήταν εκείνου του τύπου που, 1ο ραντεβού μετά απο 3-4μηνη γνωριμία, όταν κατέβηκα από το αμάξι μου και με είδε με τακούνια και πιο περιποιημένη από ότι με έβλεπε καθημερινά, με πλησίασε και μου είπε "Κ@υλ@ είσαι σήμερα".Εκφραστείτε ελεύθερα! Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το πάθος και την .... έλξη μεταξύ 2 ανθρώπων??
Δεν ήταν για πολλά πολλά ο τύπος, αλλά για τον καιρό που βγαίναμε περάσαμε καλά... ήταν απο τις περιπτώσεις γκόμενων που έρχονται, σε ανεβάζουν όταν είσαι στα δύσκολα και φεύγουν! ;)