ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2018 | 00:35

Η γκόμενα του αφεντικού

43 το αφεντικό 25 η γκόμενά του..28 εγώ και το δεξι χέρι του αφεντικού κατά τη δική του ομολογία δεδομένου ότι βγάζω τον κύριο όγκο της δουλειάς στην οποία έχω προσφέρει τα μέγιστα..Πώς αντιδράς στο παρτσακλο που επειδή ανοίγει τα πόδια το παίζει αφεντικινα, δεν σέβεται και περιφέρεται με αέρα φθηνής ντιβας??? Πώωωως? 1 χρόνο αυτό το τροπαριο και δεν βγάζω αχνα για να μην πεσω στο επίπεδο πεζοδρομίου που την χαρακτηρίζει..δεν μου βγαινει να μπω σε αντιπαραθεση μαζί της, δεν θα εχει αποτέλεσμα άλλωστε, η κοπέλα δεν εχει ούτε ηθικούς φραγμούς ούτε την κοινή αντίληψη ώστε να της καταστησω κατανοητό οτι δεν με σεβεται...το αφεντικο δε, πεεερα βρεχει..τον σερνει απ τη μυτη..σκέφτομαι να παραιτηθω αλλα ελεος που θα χασω τη δουλεια μου απο ενα παρτσακλο, ελεος!!! Αλλο παραπονο δεν εχω απ τη δουλειά αλλα και να χεις μια εξολης κ προολης καθε μερα να σου την σπαει δεν υποφερεται!!! Πόση ανωτερότητα πιααα!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου εφοσον μονη σου λες οτι δεν εχεις κανενα παραπονο απο την εργασια σου. το μονο που σε πειραζει δλδ ειναι το οτι περιφερεται με "αερα φθηνης ντυβας " και το παιζει αφεντικο??? μηπως ζηλευεις λιγο?? ασχολησου με τισ αρμοδιοτητες σου (και με τη ζωη σου) οσο καλυτερα γινεται και λιγοτερο με τη ζωη του αφεντικου σου και της γκομενας του!
Δεν έχω να προτείνω κατί γιατι δεν έχω δουλέψει ποτέ ακόμα..Θέλω λοιπόν να ρωτλησω σαν το μικρό της παρέας τι θα γινόταν αν μίλαγε στο αφεντικό της. Μπορω να σκεφτω πιθανα σεναρια αλλά από περιέργεια θέλω μια χειροπιαστη απάντηση.
Δεν κρατανε πολυ αυτες οι σχεσεις κανε υπομονη δεν θα κρατησει πολυ.. να δειχνεις επαγγελματισμο και οταν χωρισουν θα το εκτιμησει. Τα αφεντικα δεν ειναι χαζα, το παιζουν χαζα μεχρι να σκασουν, αλλιως δεν θα ειχαν επιχειρηση