ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2018 | 18:10

Λυστε μου την απορία (οι άντρες πιο πολυ)

Χωρισαμε μετα απο 3 χρονια σχεση..ανακαλυψα οτι μιλουσε με αλλη. Μαλωσαμε, μου ορκιστηκε οτι δεν θα το ξανακανει. Το ξαναεκανε. Χωρισαμε. Ξερω οτι εκεινη η κοπελα ηταν η αφορμη και οχι η αιτία που χωρισαμε γτ γενικα ειχαμε ρουτινιασει κ οι 2 και φαινοταν αυτο. Μαθαινω οτι ακομα μιλαει με εκεινη κ γενικα οτι εχουν βγει μαζι 2 φορες με μεγαλη παρεα. Οχι σαν ζευγαρι.Αυτη εχει 2 χρ σχεση με αλλο παιδι και μενει 6 ωρες μακρια απο τον πρωην μου. Εκείνη δεν εχει χωρισει με το παιδι. ΕΡΩΤΗΣΗ: και πες οτι δικαιωμα αυτηνης να παίζει με τον πρωην μου κ να φλερταρει παροτι εχει σχεση. Ο πρωην μου, που με ειχε 5λ μακριά του ποιο το νοημα να μιλαει μαζι της ακομα αφου δεν εχει ελπιδα να ειναι μαζι της σαν ζευγαρι? Ποιο το νοημα να την φλερταρει και να μιλανε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα αφου ειναι μακρια και εκεινη ειναι αλλου? Ελπιζει οτι θα τον καψουρευτει κ αυτη και θα τα παρατησει ολα για εκείνον και θα ειναι μαζι? Η το κανει για να εχει κατι να ασχολείται και να περναει τον χρονο του?Εξηγήστε μου σας παρακαλω κυρίως εσεις οι άντρες πως σκεφτεται γτ απορία το χω.
13
 
 
 
 
σχόλια
Το ξέρεις το κλισέ "εμένα οι άντρες μ' αρέσουν να είναι κυνηγοί";Ε, αφού αυτό ακούμε από εσάς και από τους μπαμπάδες μας ως τον σωστό τρόπο του άντρα, αυτό κάνουμε. Έχουμε το κοτέτσι στο σπίτι, ψάχνουμε και κανα λαγό, καμιά πέρδικα, κανα ορτύκι, βρε αδερφέ, παραέξω. Δεν έχει σημασία αν θα το χτυπήσουμε. Το βρήκαμε και το κυνηγάμε. Να μη χάσουμε και την τέχνη...Αυτά συμβαίνουν στα ζευγάρια όταν κάθονται στ' αυγά τους...
Με όλη μου την καλή διάθεση : αλήθεια τώρα σε νοιάζει πως δικαιολογείται ή ασέβεια; Από την στιγμή που βλέπεις ότι ο τύπος δεν σε σεβάστηκε... αναρωτιέσαι γιατί αφού εσύ ήσουν πιο διαθέσιμη; Θα το λέμε μαζί: αξίζω σεβασμό και θα έχω αυτοσεβασμό. Οι άντρες που δεν σέβονται εμένα ή αυτό που έχουμε να πάνε στα τσακίδια. Χάρη μας κάνουν. Δεν θα ψάχνουμε το γιατί. Αρκεί που το έκανε. Μην δικαιολογείς τις μαλακίες τόσο εύκολα, θα σε φάνε λάχανο.
Θα το λέω και εγώ μαζί :αξίζω σεβασμό και θα έχω αυτοσεβασμό. Οι άντρες που δεν σέβονται εμένα ή αυτό που έχουμε να πάνε στα τσακίδια. υγ. Προτείνω το "στα τσακίδια" να το λέμε με βαριά προφορά και με γκριμάτσα αηδίας και να είμαστε όλες σε μια γραμμή.
Έτσι πρέπει. Στις ανθρώπινες σχέσεις δύο πραγματάκια πρέπει να προσέχουμε: - Να μην μας πατάνε-Να μην πατάμε τους άλλους. Να είμαστε αξιόλογοι με αξιώσεις. Όλα τ' άλλα είναι γι' άτομα που δεν θα πρέπει να μας αφορούν. Είσαι μικρή, μη χάσεις αθωότητα και όλα τ' άλλα ωραία που μπορεί να διαθέτεις επειδή μερικοί άνθρωποι έχουν μέσα τους φτήνια. Δεν το χρωστάς σε κανέναν και θα χαίρεσαι τη ζωή σου. :)
το πες στην αρχη μονη σου,ρουτινιασατε.αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος.τωρα γιατι συντηρει κατι στην αλλη ακρη της ελλαδος κ ενω δεν εχει καμια προοπτικη το ολο θεμα,θα σου πω γιατι.Α...για να περνα την ωρα του και να ασχολειται με κατι.Β...εχει μπει στο τρυπακι οτι κανει κατι "παρανομο" αρα σεξυ,μιας και η αλλη ειναι σε σχεση.Γ...τον χαλαρωνει το γεγονος οτι δεν εχει η ολη φαση δεσμευσεις,μιας και η αλλη ηδη ειναι σε σχεση ,οποτε σου λεει οποτε κατσει θα περασω καλα κ γεια σας.Δ...μπορει να του εχει πει η αλλη οτι θα του κανει πραγματα που εσυ δεν θα τα εκανες ποτε και ετσι αυτο κ μονο φτανει να τον εχει στα κοκκινα.Ε...δεν την εχει διπλα του και αυτο του δινει την αισθηση της ελευθεριας.απλως μιλουν οποτε μπορουν με σκοπο καποτε να βρεθουν.
Ποτέ δεν παίζει αυτό. Ο ερωτευμένος διεκδικεί. Δεν κάθεται να διαιωνίζει αδιέξοδες καταστάσεις ενώ μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. (Πρόσεξε ότι είπα Ο ερωτευμένος. Οι γυναίκες ίσως όχι επειδή δεν έχουν διδαχθεί να διεκδικούν.)
Απο που συμπεραινετε πως ο πρωην της κοπελας δεν διεκδικει την άλλη; Αφου της τηλεφωνει, βγαινει μαζι της κλπ. Ειναι valid οι λογοι που ανεφερε ο/η Savage Opress7 για τους οποιους μπορει να το κανει, αλλα μια πιθανοτητα ειναι να εχει οντως ερωτευτει την κοπελα. Who knows? Everything’s possible.