ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2017 | 01:44

Διακοπές μόνος (;)

Με λένε Δημήτρη και είμαι 24 ετών, δουλεύω στην Αθήνα και από Οκτώβρη την κάνω για εξωτερικό. Γενικά είχα μια δύσκολη χρονιά ως τώρα: αρκετή δουλειά και (κυρίως) ζόρικα θέματα υγείας στην οικογένεια. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω, και, νομίζω πως το αξίζω.Ώσπου φτάνει το καλοκαίρι -το πρώτο μου καλοκαίρι που έχω δικά μου λεφτά για να κάνω τις διακοπές μου σαν άνθρωπος και δεν χρειάζεται να ζητήσω από τους γονείς μου- και συνειδητοποιώ ότι ... παρέα για διακοπές γιοκ. Όλοι ζευγάρωσαν κι εγώ το μπακούρι έχω μείνει να κρατώ το φανάρι. Περιττό να πω πόσο άβολα νιώθω να βγαίνουμε για καφέ δύο ζευγάρια κι εγώ.Στην αρχή μου κακοφάνηκε. Πολύ. Και στενοχωρήθηκα. "Γιατί να μην έχω κι εγώ κάτι όμορφο;" και τα γνωστά. Πιο πολύ όμως μου λείπει το να είμαι σε μια ξέγνοιαστη παρέα, διχως κακίες και χωρίς να ασχολούμαστε με τον γκόμενο της μιας ή την γκόμενα του άλλου. Ώσπου μου την έδωσε και λέω να τους παρατήσω όλους και όλα και να πάω διακοπές κάπου όμορφα μόνος μου, εγώ και ο εαυτός μου, να χαλαρώσω, να μη σκέφτομαι τίποτα, να μην έχω τη μίρλα κανενός.Στην αρχή ομολογώ μου φάνηκε κάπως, με έκανε να μου βάλω την ταμπέλα του forever alone. Αλλά δεν βαριέσαι, για τους άλλους θα ζω; Κάποια στιγμή θα προκύψει κάτι ερωτικό που να αξίζει - τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Μέχρι τότε δεν θα κλείνομαι μέσα ούτε θα παρακαλώ άτομα από την παρέα να πάμε και μαζί διακοπές (περα από τις διακοπές που αυτοί θα πάνε με το γκομενάκι) για να με λυπηθούν και να μου κάνουν την χάρη να πάω διακοπές (και να ακούω όλη μέρα ότι δεν έχουν λεφτά).Που λέτε, ήθελα να ρωτήσω εάν είναι και κανάς άλλος σε παρόμοια φάση ή μόνο εγώ έχω λαλήσει με το θέμα των διακοπών και της παρέας. Επίσης, γίνονται δεκτές προτάσεις για νησιά που προσφέρονται για διακοπές χωρίς παρέα.Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και όλες Δημήτρης
4
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε Δημήτρη και πολύ καλά θα κάνεις να πας μόνος σου διακοπές .Έχω πάει αρκετές φορές και έχω περάσει σούπερ .Παρέα βρήκα όπου και να πήγα το τιπ που έχω να σου δώσω είναι ότι πολύ πιο εύκολα κάνεις γνωριμίες σε καλά ξενοδοχεία .Διότι υπάρχει ο πρωίνός μπουφές ή ο χώρος της πισίνας και γενικώς είναι πολύ εύκολα λέγοντας ένα απλό καλήμέρα στους ''γείτονες'' να καταλήξεις να παιζεις πχ μπιρίμπα το βράδυ ή να πιείς τα ποτάκια σου παρεού .Είναι αρκετά καλή εμπειρία αν γενικώς είσαι ανοιχτός στις γνωριμίες γιατί και ο κόσμος είναι χαλαρός και ως επί το πλείστον και παρέα να έχουν ήδη σπάνια θα πουν όχι σε ένα ακόμα μέλος .Έχω να θυμηθώ πολλά ,από ώρες ολόκληρες συζητήσεων με γλυκύτατα ηλικιωμένα ζευγαράκια μέχρι τρελά πάρτι στην παραλία με καταπληκτικούς ακομπλεξάριστους γενικώς τύπους .Σημασία δεν έχει τόσο που θα πας ,όσο στο να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το υπέροχο χαμόγελό σου .θα σου έλεγε πάντως να ΜΗΝ πας Μύκονο ,Μύλο και Σαντορίνη .Στη δε πρώτη μιλάμε για τον ορισμό της δηθενοκακγουριάς και στα άλλα δυο όλοι δυο -δυο σαν τους Χιώτες ζώντας τον έρωτά τους .Εκτός από νησιά τσέκαρε μια Μάνη και Έυβοια ωραία είναι και από κει .Καλά να περάσεις !!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :) Θα συμφωνήσω με όσα λες...Μήλο και Σαντορίνη εννοείται πως όχι, μόνο ζευγάρια θα έχει :PΦλερτάρω και με τη Σύρο που ανέφερε πιο πάνω το παιδί...Θα δείξει!
Φίλε Δημήτρη, σχεδόν μια από τα ίδια εδώ. Και οι δικοί μου φίλοι: 2 από τη μπακουροσυνομοταξία (να ευλογούμε και τα γένια μας - θα πάρουμε σύνταξη σε αυτό το επάγγελμα) θα τη βγάλουν όλον τον Αύγουστο σε κάτι συγγενείς (πρώτης ή δευτέρας τάξεως): Κύπρο και Νιου Τζέρσει. Όχι και άσχημα... Οι άλλοι δύο βέβαια σε χωριά ή λίγες μέρες σε νησί πάντα μαζί με τις σχέσεις τους. Πλέον και εγώ στα 24 βλέπω ότι οι προτεραιότητες των άλλων αλλάζουν ! "Μεγαλώνουν" ... Στο υποθετικό σενάριο που είμασταν στη θέση τους, ίσως τα ίδια πράτταμε. Δε ξέρω.Επομένως και εγώ για πρώτη φορά αποφάσισα να μη μείνω πάλι Αθήνα. Καλώς ή κακώς η "ζωή" δεν είναι για όλους και σίγουρα δε μπορείς να προδικάσεις τίποτα στο μέλλον !Προφανώς δεν έχεις λαλήσει φίλε. Όταν πας σε ένα νησί π.χ μέσα στον Αύγουστο όπου υπάρχουν ξέρω γω 200000 τουρίστες, κανείς δεν ασχολείται με κανέναν. Κινείσαι ως άγνωστος σε ένα πανζουρλισμό, οπότε αυτό που κάνεις είναι να γευτείς τις ομορφιές του νησιού.Εγώ το κόβω για Σύρο. Συγκριτικά με τους πλέον in προορισμούς σαφώς πιο φθηνή και με πολιτισμό και γενικά καλό κόσμο, όπου προσφέρεται και για ηρεμία. Αυτό που προτείνω να κάνεις είναι να ψάξεις αναλυτικά για το νησί έτσι ώστε να φτιάξεις και ένα πρόγραμμα που θα πηγαίνεις κάθε μέρα και τι θα κάνεις για να μη ξεμένεις.Ενημέρωσε μας για την εμπειρία του ταξιδιού σου !! :)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε :)Εύχομαι να περάσεις κι εσύ καλά!Εγώ θέλω πολύ να πάω κουφονήσια αλλά είναι φουλ από ό,τι βλέπω. Κάπου θα πάω όμως, στην χειρότερη πετάγομαι Αγκίστρι που είναι δίπλα.Θα ενημερώσω για την εμπειρία!