ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2017 | 01:56

Μόλις με χωρισε

Καλησπέρα.θα τα πάρω τα πράγματα από την αρχή .είχα σχέση σοβαρή 5 χρόνια .η πρώτη μου σχέση ολοκληρωμενη.τον βρίσκω με άλλη στ σπίτι που μένα με μαζί .έφυγα κυρία .χωρισαμε κ ήμουν πολύ χαλια .είχα βγει πολλά ραντεβού για να ξεχαστω.μετά απο 2 μήνες εμφανίζεται στη ζωή μου ένα ατόμο που είχα γνωρίσει εντελώς τυχαία πριν 7 χρονια .ενώ περίμενα το λεωφορείο το είχα χασει κ σκέφτομαι να περιμένω ακόμη 2 λεπτά μπας κ περάσει ξανά άλλο. Κ περνάει αυτός σταματάει κ με πήρε με το αμάξι. Ενώ είχαν προηγηθεί στ facebook μηνύματα αλλά δεν είχα δώσει σημασία .τον πέτυχα αι εντελώς τυχαία βγήκαμε 2 εβδομάδες κ κάναμε σχέση .όλα καλά στους πρώτους 3 μήνες .μετά αρχή σαν οι καβγάδες μαλωναμε συνέχεια χωρίς λόγο .αλλά έλεγε αυτός αλλά καταλαβαίνα εγώ .η αλήθεια είναι πως φαιρομουν σαν 16χρόνο ενώ είμαι 26 κ αυτός 28.είχε πρόβλημα με το Facebook γτ ανεβαζα πολλές φωτογραφίες κ ασχολούμουν συνέχεια .μου το είπε ευγενικά πολλές φορές αλλά εγώ δεν ε περνά απο λόγια .κάθε φορά που θυμώνα μαζί του ανεβαζα διάφορα στ facebook κ το κατάλαβε ότι το έκανα επίτηδες για να τον νευρίασω. Μαλώνουμε χωρίζουμε κ του δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα ξανά κάνω έτσι .μετά από 1,5 μήνα ξανά κάνω τα ίδια φαιρομουν σαν 16χρόνο γκρινιάζα συνέχεια κ έγινε ένα συμβάν .ήταν να πάει σε ένα γαμο .είχαν κανονίσει να πάνε κ για μπανιο πρώτα εμένα όμως ο δικός μου δεν μου το είπε .κ το μαθαίνω τυχαία απι τον φίλο του.τον είπα γτ μου είπε ψέματα καβγαδισαμε πάλι μου είπε πως δεν ήξερε τπτ αυτός κ ότι αν είχαν πάει στ τάδε μέρος θα μου έλεγε ότι είναι εκεί .εγώ νευριάσμενη που ήμουν δεν τον άκουγα έλεγα τα δικά μου .μου λέει μην στείλεις μέχρι να έρθω κ εγω εκεί επεμένα .είχα έναν που με φλερταρε κ τον είχα μπλοκάρει στ facebook μετά από αυτό το συμβάν τον ξεμπλοκαρα κ έγραψα στ τοιχο μου να μου φέρει καφέ (το παιδί αυτό είναι εγγονός απο την κυρία που προσέχω )το βλέπει ο πρώην μου κ μου έστειλε σε μήνυμα ότι χωρίζουμε .τον πήρα τηλέφωνο κ μου είπε πως φαίρομαι σαν 16χρόνο πώς παιδιαριζω κ δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας.γτ ξεμπλοκαρα τον άλλον χωρίς να τον ρωτησω κ ότι για άλλη μια φορά έκανα πάλι τα ίδια .κ ότι δεν τον καταλαβαίνω καθόλου. Τον έκανα να ξενερώσει .έχουμε που χωρισαμε σχεδόν 1 εβδομάδα κ την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε πως νιώθει πράγματα για μένα κ αν μιυ δώσει άλλη μια ευκαιρία σε 2 μήνες θα κάνω πάλι τα ίδια .πώς δεν μπορεί να με σκεφτεί σαν γυναίκα του ενώ κάνω σαν παιδάκι.έκατσα κ εκάνα έναν απολογισμό κ πράγματι φαιρομουν έτσι .το έχω μετανιώσει τι να κάνω για να τα ξανα βρούμε να του δείξω ότι τα εννοώ αύλη την φορά ?????τι να κάνω ?
11
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό έκανα τον άφησα ησυχο.μετά απο κάποιες μέρες μου έστειλε μια κοπέλα ένα βίντεο δικό του με προσωπικο περιεχόμενο.κ απογοητευτηκα πολύ.κ μου έστειλε μήνυμα να μου πει πως δεν είναι το βιντεο δικό του .χωρίς να τον πω εγώ κάτι ότι μου έστειλαν αυτό το βίντεο.ενώ στ βίντεο ακούγεται η φωνή του καθαρά αυτός επέμενε ότι δεν εινσι δικό του .
Μα κι αυτός από το φβ δε σου την έπεσε;Μόλις τα φτιάξατε όμως, είπε να περιορίσει την πρόσβαση στους υπόλοιπους... Μια σκέψη είναι οτι ήξερε τι έπαιρνε, δε δικαιολογείται.Μια άλλη σκέψη είναι να σοβαρευτείς, αλλά να το κάνεις για σένα αν το θέλεις, όχι επειδή το είπε κάποιος που σου τάζει διάφορα τύπου "δεν μπορώ να σε σκεφτώ σαν γυναίκα μου".Μόνο τότε θα'χει ουσία και διάρκεια.
Στην αρχη ναι...κ στο Facebook δεν του έδωσα σημασία...μετά από κάποιο καιρό με πέτυχε εντελώς τυχαία στη στάση που περίμενα το λεωφορείο.κ μετά από 7 χρόνια τον ξανά πέτυχα πάλι εντελώς τυχαια αλλά αυτή την φορά μέσω facebook .μια φίλη μου μου είπε πως ζήλευε γιατρό κ έλεγε έτσι για το Facebook κ ότι τον πείραζαν οι παρέα του.ναι έχω τώρα από την μέρα που χωρισαμε το έχω δει αλλιώς.αλλά το κάνω για μένα πιο πολύ