ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2017 | 18:47

Μακάρι

Εύχομαι πραγματικά να ημουν στρειτ.. Γιατί δεν μπορούσα να είμαι και εγώ σαν την πλειοψηφία?? Η ζωή μου είναι πραγματικά δύσκολη για αυτον το λόγο. Σκέφτομαι σοβαρα ακόμα και να κάνω σχέση με αγόρι για να καλυφθω.. Το ξέρω είμαι πολύ κακός άνθρωπος αλλά κουραστηκα πια να με ρωτάνε γιατί δεν έχω σχεση και οι φίλες μου να με πριζουν όλη την με τους γκομενους τους.. Συχνά αναγκάζομαι να κάνω ομοφοβικα σχόλια για να καλυφθω.. Που έχω καταντήσει??! Η αλήθεια είναι πως αν μπορούσα να το πω και να με αποδεχτουν δεν θα ήθελα να είμαι στρειτ αλλά ξέρω πως αυτό δεν θα γίνει. Με βλέπω στο μέλλον να παντρευομαι κανέναν μόνο για να καλυφθω και να ζούμε και οι δύο ένα ψέμα.. Θα γίνω σαν αυτούς που κοροιδευα. Έχω πολύ μίσος μέσα μου. Για μέλη της οικογένειας μου, "φίλους" μου και άλλα ομοφοβικα άτομα που ξέρω αλλά κυρίως για τον εαυτό μου. Σοβαρά έχω φτάσει στο σημείο που προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι στρειτ και απλά δεν το ξέρω και άλλα τέτοια γελοία.. Κατάντιααα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρες παρεα που να σε αποδεχεται για αυτο που εισαι. Μην κρυβεσαι και ας ειναι δυσκο. Εγω ειναι μπαι κοπελα και οι φιλες μου με αποδεχονται οπως ειμαι οσοι με κατεκριναν ή κανα αστειο.εις βαρος.της σεξουαλικοτητας μου.τους αγνοησα και.εκανα περα. Τωρα για τους γονεις ειναι λιγο περιπλοκο. Πιστευεις οτι ειναι αρκετα ωριμοι για να το δεχτουν?προσωπικα δεν τους το εχω πει και.ουτε προκειται γιατι ειναι.συντηρητικοι και.να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει να το.μαθουνε δεν περιμενω την αποδοχη τους. Μαθε να αγνοηεις καποιους κακοπροαιρετους και.ζησε την ζωη σου ελεύθερα.