ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2017 | 16:09

Με χώρισε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.Είμαστε και οι δυο 17 αγαπιόμασταν μέχρι πριν από λίγες ώρες που μου είπε ότι 'ψάχνω κάτι άλλο θέλω έναν πιο ώριμο.Να μιλάμε και αναλύουμε διάφορα θέματα.Μαζί σου δεν τραβάει.Καλύτερα να το τελειώσουμε εδώ'. OMG...τι θέματα να αναλύσουμε δηλαδή???17 χρονών παιδιά.Το κυπριακό ή μήπως να λύσουμε το οικονομικό της χώρας???Δεν το κατάλαβα αυτό.Εσύ μέχρι προχθές έλεγες ότι ήμουν η ζωή σου και ότι δεν θα με αφήσεις ποτέ.Τι έγινε ξαφνικά???Τι άλλαξε???Εγώ σε έχω στην καρδιά μου νομίζα και εσύ το ίδιο.Αλλά μάλλον βρήκες άλλον.Πιο ώριμο όπως είπες.Ξενέρωσα απίστευτα πολύ.Τζάμπα όλα αυτά που έκανα για σένα.Πολύ λυπάμαι για λογιαριασμό σου.Σου άξιζε το χαστούκι αν και δεν θα με χαλούσε να σου έδινα και ένα δεύτερο.Έτσι για να μάθεις άλλη φορά να μην παίζεις με τους ανθρώπους.Εύχομαι να τον βρεις αυτόν τον ώριμο που ψάχνεις και να κάνεις μαζί του ώριμες αναλύσεις και συζητήσεις.Ντροπή σου.Αυτό μόνο.
9
 
 
 
 
σχόλια
αμα της μίλαγες όλη μέρα για τίτσου και game of thrones λογικό ήταν να σε αφήσει ΑΓΟΡΑΚΙ.Γιατί μόνο τα ΑΓΟΡΑΚΙΑ απλώνουν χέρι.'Ετσι κάνεις και στη μάνα σου και την αδερφή σου?
Μην τρελαίνεσαι. 17 χρονών είστε. Αστην να κάνει λάθη. Πως θα μάθει αλλιώς; μην ασχολείσαι. Κατανοώ ότι σε πόνεσε γιατί από την μία στιγμή στην άλλη άλλαξαν τα πράγματα αλλά έτσι είναι η ζωή και οι άνθρωποι. Γενικά πάντα να σαι προετοιμασμενος για κάθε χτύπημα. Επίσης τα μεγάλα λόγια μην τα πιστεύεις κ πολύ. Ειδικά της ηλικίας σας. Συμβουλή αυτό για να μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά :/
το άλλο ποιο ειναι; οτι δυο 17χρονα χώρισαν ας πούμε; Εδώ συμβαίνει σε ώριμους ανθρώπους που είναι μαζί δεκαετίες.. Λες και είναι η πρώτη φορά που ακούω παιδάκια να λένε σαγαπάω και την επόμενη ημέρα να χωρίζουν .. και εγώ το εχω ζήσει και όλοι μας. Δεν σήκωσα ποτέ χέρι ούτε μου σήκωσαν.. Προφανώς και σε αυτό θα σταθώ και οχι στο οτι δυο παιδάκια λυκείου δεν κάνανε σχέση παντρειάς..
Νταξει ναι απλως δεν χρειαζεται να πεις οτι ειναι και μπουλης ή γενικα οτι ειναι και ο χειροτερος ανθρωπος. Εδω αλλοι χαιδευουν και κρυβουν τρελη κακια μεσα τους. Και εγω εχω φαει χαστουκι αλλα απο ατομα που νοιαστηκαν πραγματικα και αυτα που με χαιδεψαν εκαναν τις μεγαλυτερες μαλακιες τελικα. Ολα θεμα οπτικης ειναι. Ισως αν κοιτουσαμε σε βαθος. Δεν λεω να ναι κανας τρελος που βαραει και της βγαζει αιμα. Αλλα οκ δεν εκανε και κανα εγκλημα. Ειδικα σε σχεσεις γινονται. Εγω ειμαι περισσοτερο υπερ εκεινου που ποναει. Γιατι αυτη τοναφησε ενω του ελεγε αλλα και τον εκανε να νιωσει σκουπιδι. Τρελαινεται ο αλλος οταν αλλαζουν οι καταστασεις της ζωης του απο την μια στιγμη στην αλλη. Αμα ειναι υποκριτρια και ανωριμη λογικο ειναι. Βεβαια οκ και αυτος δεν ηταν και ο πιο ωριμος που εδωσε χαστουκι αλλα ειμαι περισσοτερο υπερ εκεινου. Αποψη μου αυτη δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι. Απλως το δα διαφορετικα.