ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2017 | 19:06

Εκμετάλευση ή υστερικιά εγώ;

Τα εχω με ενα παιδί. Ειναι 2 χρονια μικρότερος μου, στα 27 εγώ.Με βοηθησε να ξεπερασω τη 1η μου μεγαλη σχεση που ειχα στη ζωη μου. Πόνεσα πολύ, έδωσα πολυ, τέλος.Το θέμα είναι ότι νιωθω οτι με δουλευει. Εχει πει απειρα σαγαπω, με αγκαλιαζει και με φιλαει σαν να μην υπαρχει αυριο.Αλλα υπαρχουν στιγμες που μιλάει σαν να ειμαι δεδομενη τοσο πολυ που δν αντεχω..."Μαρια! Στειλε μου εκει βιογραφικο που μ πες για τη δουλεια!"...("κατσε", λεω απο μεσα μου, "δεν θα πει ενα γεια τι κανεις αν ειμαι καλα..;"...Αλλη μερα..."Μαρια!" Μου κολλας 2 ευρω ξεμεινα θα στα δωσω"..ποτε δν πηρα πισω λεφτα. Ενιωθα ασχημα το βοδι. Εχω δωσει πανω απο 300 ευρω σε τετοια "ξεμεινα".Ξανάμετα, "μου κανεις 2 φωτοτυπιες στη δουλεια σου για αυτο;;" Αλλη μερα.. "στειλε μου τον κωδικο μου που ειναι στο πισι σου..!" Εγω: "δν ειμαι αγαπη μου τωρα θα παω μετα..!"..Αυτος: "ελα βρε το δε με νοιαζειιι!! Να μην το ειχες εκει"Αλλη μερα.Αυτος: Στειλε μου εκει τις φωτογραφιες απο τα αμαξια που σου στειλα..Εγω: "Κάτσε ρε Αντωνη πες ενα γεια! Μόλις μπηκα σπιτι εχω δεκατα ειμαι αρρωστη. Εχω ενα μηνα ασχολουμαι με τα αμαξια σου! Εχω στειλει πωλητηρια παντου. Με θεωρεις τοσο μαλακα δλδ; Πες ενα γεια εστω ψευτικο. Θα το καταλαβαινα οτι ειναι ψευτικο αλλα θα ελεγα μεσα μου εστω εριξες τα μουτρα σου και το πες.. Τοσο μαλακα δλδ και δεδομενο με εχεις;".Αυτος: "Ναι αυτο καταλαβες εσυ τωρα. Μπραβο. Και δεν ειδα οτι μου εστειλες "μωρο μου ηρθες". Και οσο αφορα τις χαρες που μ εχεις κανει (μου λεει), δε ειχαν αποτελεσμα. Το αμαξι απουλητο ειναι.. Σιγα τη βοηθεια!"..ΠΑΙΔΙΑ εδω σαλταρα. Ο τυπας μετραει τη "χαρη" και τη βοηθεια με βαση το αποτελεσμα, λες και ειναι αφεντικο μου και καταγραφει εργατοωρες. Και όχι με βαση το χρονο σπαταλησης απο εμρους μου του προσωπικου μου χρονου! (wrf?)Aπανταω αυτο που σας εγραψα. Δεν εχουμε σχεση συμβασης εργοδοτη εργαζομενου κλπ.. Οτι ειναι οτι πιο fail εχω δει κλπ...Οκ.. Ξερω δε δουλευει δεν κανει δε ρανει.. Οκ! Αλλ αοχι να δινω ολο μου το μισθο για εκεινος, να τρεχω με το αμαξι να τον δω και να εμ πιανει και μαλακα.Και ειλικρινα. Δεν θα με ενοιαζαν ολα αυτα αν δεν ειχα σοβατο προβλημα υγειας. Που νομιζω δημιουργηθηκε απο οσα καταπινω και δε λεω και τα εχω μεσα μου.Ευχαριστω που με διαβασατε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Φοβασαι μηπως παρει το καπελακι του κ φυγει???Αμ ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη μου,πες του,καπελωσε τον κ φυγε!!!(Μη ξεχασεις να σβησεις τον θερμοσιφουνα)
Φοβασαι μηπως παρει το καπελακι του κ φυγει???Αμ ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη μου,πες του,καπελωσε τον κ φυγε!!!(Μη ξεχασεις να σβησεις τον θερμοσιφουνα)
Μαράκι Όλες οι σχεσεις έχουν και τα καλά τους.Ψάξε και βρες τα....Γιατί και χωρίς παρεξήγηση με τα αρνητικά που μας είπες έπρεπε να τον είχες αφήσει....ΠΡΌΠΕΡΣΙ.....Το παιδί σε εκμεταλλεύεται....Πολύ ,οχι λίγο....Περιγράφεις μια σχέση τοξική.Μόνο δίνεις ,ποτέ δεν παίρνεις....Μόνο ζητάει ,ποτέ δε δίνει..Α και περιγράφεις όχι σχέση ερωτική ,αλλά σχέση μαμας-παιδιού....Εγώ φιλικά τα λέω , ας σε φωτίσει ο υψιστος να κάνεις για ΣΕΝΑ το καλύτερο. ...
Γεια σου Μαράκι. Ικανοποιήθηκες τώρα?Δεν είπαμε τα εν οίκω μη εν δήμω? Λοιπόν, έβγαλες τις κόπιες που σου ζήτησα ή χαζεύεις στη lifo?Α, και που σε βρε Μαράκι, ξέμεινα, πέρνα και φέρε κανά 20ακι μαζί.