ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 00:56

Θέλω γνώμες

Είμαι ερωτευμένη με τον αραβωνιαστικό της κολλητής μου. Αυτός τα είχε φτιάξει και με τις δυό μας για πλάκα. Και η μία δεν ήξερε για την άλλη. Τσακωθήκαμε άσχημα όταν μαθευτηκε.. Είμαι σίγουρη ότι τον αγαπώ πιο πολύ, όμως έκανα πίσω γιατί θέλω το καλό της φίλης μου! Εκείνος ήταν μαλάκας και περνούσε απλά την ώρα του, όμως τώρα την ερωτεύτηκε και θα έδινε και την ζωή του για τη φίλη μου. Και αυτό με πονάει πολύ αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. Τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν. Εγώ όμως πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας έκανα έρωτα μαζί του παρόλο που ήξερα ότι εκείνος ήθελε να μου δείξει πως όποτε θελήσει θα τρέξω από πίσω του.. πέρασαν δύο μήνες από τότε.. εκείνος πλέον ούτε να με φτύσει. Έχει δωθεί ολοκληρωτηκά στην φίλη μου. Για εκείνη την νύχτα δεν μίλησα ποτέ και ούτε το είχα σκοπό. Έμεινα όμως έγκυος και το μωρό δεν μου πάει η καρδιά να το ρίξω.. Τι θα κάνω;Σκέφτηκα να πω ότι πήγα με κάποιον που δεν τον ξέρει..αλλά για πόσο θα λέω ψέμματα; Και στο παιδί μετά τι θα πω;Κι αν αποφασίσω να της πω την αλήθεια πως να της πω τέτοιο πράγμα; θα με μισίσει πάνω που τα ξαναβρήκαμε και θα έχει και δίκιο. Και θα είμαι εγώ υπεύθυνη που θα χαλάσω την ευτυχία της.Και σε εκείνον να το πω; αν αυτός θελήσει να μείνει μαζί μου λόγω του παιδιού πράγμα που εύχομαι κι ας γίνομαι εγωίστρια και κακιά τι θα κάνω με την φίλη μου;Θέλω να είμαι μαζί του και να μεγαλώσουμε αγαπημένοι το μωρό μας. Θέλω όμως και την φίλη μου στο πλευρό μου.. γίνεται; έχω πελαγώσει..
12
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν τρολάρεις, θα σου συστήσω ο καθένας από εσάς να αναλάβει τις ευθύνες του! Όλοι σας είστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για τις επιλογές σας. Κανείς σας δεν είναι στο απυρόβλητο! #Καμμένοι ενήλικες της πλάκας
Και οι 3 είστε τραγικοί:α)Ο τύπος έπαιζε και με τις δυο σας ταυτόχρονα χωρίς να πάρετε πρέφα(κολλητές δεν είστε;πως γίνεται αυτό;),β)η φίλη σου όχι μόνο το δέχτηκε και έμεινε μαζί του αλλά ξεκατινιάστηκε κιόλας μαζί σου για ένα γκόμενο λες και το ήξερες και εσύ και γ)εσύ του πρόσφερες την ικανοποίηση του εγωισμού του,πίσω απ'την πλάτη της φίλης σου,έμεινες έγκυος και τολμάς και την κοιτάς στα μάτια χωρίς τύψεις;Πως τα κάνατε έτσι βρε κορίτσι μου;Εγώ σου λέω το παιδάκι να το κρατήσεις,αν βέβαια το θες και έχεις τη δυνατότητα να το μεγαλώσεις.Μην του πεις,όμως,τίποτα και απομακρύνσου και απ'τους δύο.Μην του το πεις για να μείνει μαζί σου θα είναι μεγάλο λάθος και αν όντως αγαπάει τη φίλη σου(που αμφιβάλλω γιατί την κεράτωσε) θα σε κατηγορεί όλη του τη ζωή για τη δυστυχία του και αυτό δε θα κάνει καλό σε κανέναν και,κυρίως,στο παιδί σου.Μην προσπαθήσεις καν να τους χωρίσεις λέγοντας ότι κάνατε σεξ.Κράτα αυτό το πλασματάκι που σου χάρισε,ευχαρίστησε τον για το μοναδικό καλό που σου έκανε και ξέχασέ τον.
Ρεεε! Η κολλητη σου μπαινει lifo? Γιαααα δωσε μου το τηλεφωνακι της να της πω δυο λογακια. Εισαι τραγικη, ριξε το παιδι (δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια) και αφησε τους στην ησυχια τους. Αιντε γιατι σαν πολλες μαζευτηκαν του ειδους σου..