ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2017 | 15:02

Πάχος

Φίλοι μου γεια σας ! Θα ηθελα να ρωτήσω.Είμαι κοπελα με αρκετα ομορφο προσωπο απο ότι μ εχουν πει..στα 28! Το θεμα ειναι η περιφέρεια μου..κοινώς ο ποπος μου! Εχω ανοιχτή λεκάνη και αν φαω πολυ τα παίρνω ολα σε γοφους και γαμπες και ελαχιστα κοιλιά...το ύψος μου ειναι 1'62 και ζυγιζω 70 κιλα..οσεε δίαιτες και να κανω τις σταματαω αμα βρεθώ μπροστα σε οτιδηποτε γλυκο! Και να σου παλι τα κιλα..σε 25 μερες παω διακοπες..τι να κανω για να πεσω εστω και 3 κιλά? Καποια λύση βοηθεια?συμβουλη?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ντάξει... Έχεις λίγο περιττό βάρος, αλλά είναι κρίμα που σε προβληματίζει μόνο τώρα που που θα βάλεις μαγιό (για το τι θα πουν οι άλλοι;) και όχι όλο το χρόνο για να είσαι υγιής και να έχεις ευεξία και αυτοπεποίθηση. Τέλος πάντων.Μπορείς να κάνεις 5 φορές την εβδομάδα άσκηση ιδανικά τύπου hiit (High Intensity Interval Training) ή γενικά κάτι άλλο αερόβιο. Τρως 3 υγιεινά γεύματα την ημέρα και 2 σνακ.Πολλά λαχανικά, ψάρια, άπαχο κρέας, όσπρια, αναποφλοίωτο ρύζι, κινόα, δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λίγο ελαιόλαδο σε σαλάτες, ξηροί καρποί με μέτρο... Πολλές ιδέες υπάρχουν αν ψάξεις λίγο.Αποφευγείς αλκοόλ, γλυκά, πατατάκια, junk food, αναψυκτικά...Αλλά άμα κάνεις καμιά παρασπονδία, μην αρχίζεις το αυτομαστίγωμα και μην πεις "ααα, πάει καταστράφηκε η δίαιτα, τώρα θα φάω τα πάντα". Άμα φας ένα σουβλάκι ή ένα παγωτό μέσα στη βδομάδα δε χάθηκε ο κόσμος.
Δόξα τον θεό δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω δίαιτα.Η μάνα μου όμως πάρα πολλές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πρόσφατα όμως βρήκε μια δίαιτα και σε 4 μήνες έχασε 17 κιλά. Δυστυχώς δεν χάνεις με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς αλλά χάνεις αρκετούς πόντους. Η δίαιτα νομίζω λέγεται Ντουκάν (Dukan) κάτι τέτοιο. Υπάρχει και ομάδα στο facebook. Από εκεί συνομιλεί η μάνα μου και με άλλες γυναίκες που κάνουν μαζί δίαιτα και στέλνουν τα αποτελέσματα αλλά και συνταγές για την δίαιτα. Το καλό με αυτήν την δίαιτα είναι ότι μπορείς να τρως κάθε μέρα γλυκό. Αλλά δεν τρως ζάχαρη, αλλά υποκατάστατο αυτής όπως φρουκτώζη. Ψάξτο λίγο και ελπίζω να βοηθηθείς. Νομίζω η ομάδα στο fb λέγεται Dukan girl Greece κάτι τέτοιο. Ψάξτο!!!
Αυτή η δίαιτα περιορίζει ομάδες τροφίμων. Η πρώτη φάση εστιάζει σε ζωική πρωτείνη , ενώ αποκλείονται υδατάνθρακές, φρούτα και λαχανικά, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατονία, ζαλάδες, αύξηση της χοληστερόλης, αφυδάτωση και δυσκοιλιότητα.
Δεν ξέρω τί να σε πω. Δεν έχω ασχοληθεί γιατί όπως προανέφερα ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ μου δίαιτα. Εγώ απλώς ανέφερα ότι η μάνα μου που ασχοελίται χρόνια με το άθλημα, ξεκίνησε να βλέπει τεράστια αποτελέσματα με αυτήν. Τώρα μπαίνει στον πέμτο μήνα και όλα βαίνουν καλώς
Σου σχολίασα μόνο και μόνο, για να λάβει κανείς υπόψη του, αν το διαβάσει και αποφασίσει κατευθείαν να το δοκιμάσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, ότι υπάρχουν και κάποιοι κίνδυνοι σε αυτές τις δίαιτες, γιατί δεν είναι ισορροπημένες. Δεν είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι το δοκιμάσουν θα πάθουν κάτι από αυτά που έγραψα πιο πριν και χαίρομαι που στη μητέρα σου πέτυχε. Αλλά κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά και είναι κρίμα να ρισκάρεις, από τη στιγμή που αν απλά τρως ισορροπημένα, μπορείς να έχεις ανάλογα αποτελέσματα , μετά από πολύ περισσότερο καιρό βέβαια, αλλά χωρίς ρίσκο.