ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2017 | 13:05

Μένω στο σπίτι του αγοριού μου...

Και πραγματικά συμβαίνει κάτι σπάνιο... δε χρειάζεται να κάνω καμιά δουλειά του σπιτιού! Τα κάνει όλα εκείνος και καπάκι φέρνει και τα λεφτά στο σπίτι! (εννοείται αυτό...)Δε ξέρω,, πιστεύω είναι κάτι σπάνιο τη σήμερον ημέρα τέτοια συμβίωση και είπα να το μοιραστώ εδώ γιατί περνάω πολύ ωραία!
12
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι ήταν και η κοπέλα μου όταν είχε έρθει να μείνει σπίτι μου! Αυτή βέβαια έκανε κάποιες δουλειά του σπιτιού αλλά να σηκώσει τον κωλο της να πάει να βρει μια δουλειά με τίποτα... της έκανα μια συζήτηση μετά από λίγο καιρό, συμφώνησε αλλά δεν άλλαξε τίποτα και έτσι την έστειλα στη μάνα της!!
Δεν με πείραξε το γεγονός ότι τα θέλεις όλα στρωμένα. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι (άντρες, γυναίκες) που θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χωρτάτο και καλά κάνουν αφού βρ΄΄ισκουν τις συνθήκες για να το κάνουν.Αλλά το εννοείται αυτό που έβαλες σε παρένθεση με προκάλεσε εμετό!!!
Χαχα θεά είσαι όμως να τον προσέχεις γενικά πρόσεχε μη σου αρχίσει να λέει τίποτα σεξιστικά αα και η γυναίκα πρέπει να ξέρει από νοικοκυρικά και τέτοια, να του κόβεις τον αέρα.