ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2017 | 00:35

Καραμέλα...

...έχει καταντήσει αυτό το "πριν λίγους μήνες βγήκα από μακρόχρονη σχέση και δε μπορώ/δε θέλω να κάνω κάτι σοβαρό". Πρέπει δηλαδή να το δηλώσεις προκαταβολικά, δήθεν "για να προειδοποιήσεις/για να μην εξαπατήσεις", αλλά στην πραγματικότητα για να ρίξεις το μπαλάκι απέναντι, τύπου "σου ξηγήθηκα από την αρχή, μην έρθεις μετά να μου ζητάς τα ρέστα". Λες και σκόπευα να διαλέξουμε βέρες στο 1ο ραντεβού. Δηλαδή γιατί να μην εξερευνήσουμε την πιθανότητα να γνωριστούμε και ας μην τα βρούμε τελικά? Με ξέρεις εμένα? Σου έδωσα έστω μισή ένδειξη ότι είμαι κολλητσίδα που θα σε περιορίσει και θα σε πνίξει? Ή το αντίθετο: από πού παίρνεις το θάρρος να μου πεις για casual sex? Από την ίδια μου τη χαλαρή στάση, που αν δεν την είχα, θα έλεγες "ωχ, αυτή θα θέλει γάμο". Και μιλάς μαζί μου, και αναγνωρίζεις ότι είμαι έξυπνη, ότι αξίζω για παραπάνω από έναν π.....ο, αλλά παρ' όλα αυτά με θέλεις για έναν π.....ο. Για να μην σου κατσικωθώ. Για να μη σε πνίξω στις απαιτήσεις. Για να μη σου περιορίσω την πολύτιμη ελευθερία σου. Πού να ΄ξερες καημένε μου ότι τη δική μου ελευθερία την πουλάω πανάκριβα και όπως δεν ανέχομαι κανέναν να μου γίνει στρείδι, έτσι δεν καταδέχομαι να γίνω ούτε εγώ. Και άμα ξέρατε μερικοί-μερικοί τι σας γίνεται, αντί να θέλετε μια ξεπέτα από την κοπέλα της οποίας εκθειάζετε μάτια, χείλη, μυαλό, στήθος, κώλο, θα κοιτούσατε να τη γραπώσατε να μη σας φύγει. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι πάει τόσο στραβά με τους άνδρες. Και ναι, δεν είναι όλοι έτσι, το ξέρω. Αλλά έχουν πολλαπλασιαστεί ελεεινά αυτοί που είναι έτσι και έρχονται όλοι και βρίσκουν εμένα, ενώ οι καλοί δεν τολμούν να μου μιλήσουν, περιμένω να κάνουν κίνηση και τίποτα, στο τέλος σκέφτομαι "μπα, ιδέα μου θα ήταν, δεν ψήνεται".
7
 
 
 
 
σχόλια
Τις ίδιες πίπες λέτε κι εσείς ρε κοπελιά και στο πολλαπλάσιο μάλιστα.Ντεμέκ μόλις βγήκα από σχέση και δεν μπορώ να προχωρήσω. Λες κι ο αναντικατάστατος πρώην σας είχε ένα π@πάρι 45 χιλιόμετρα και σας σημάδεψε. Λες και αυτός που έχετε απέναντί σας είναι έτοιμος να σας βάλει το μονόπετρο στο δάχτυλο από το 1ο ραντεβού και ν'ανταλλάξτε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.Απλά τώρα βρέθηκες to the other side και είδες από πρώτο χέρι τι είναι να είσαι άντρας και να ακούς από το κάθε ναυάγιο αυτές τις μπούρδες.
Λυπάμαι που η εξομολόγησή μου σου πάτησε τόσο άσχημα τον κάλο, αλλά δε με ξέρεις καθόλου, οπότε πώς ισχυρίζεσαι ότι "τώρα βρέθηκα στην άλλη πλευρά και με έτσουξε"? Όποτε απέρριψα το ενδιαφέρον κάποιου, το έκανα ξεκάθαρα αλλά ευγενικά. Και όπως και να 'χει, αν καταλαβες, το πρόβλημα που φωτογραφίζω δεν είναι το τι (δεν) λένε μερικοί, αλλά το πώς μπορούν να κρατάνε την εμπλοκή τους εντελώς σωματική και μόνο. Τουλάχιστον εγώ αναγνωρίζω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις. Εσύ τώρα που με τσουβάλιασες μαζί με κείνες που λένε "πίπες", νιώθεις καλύτερα?Όσο για τον πρώην που μπορεί να με σημαδέψει, δε μπορεί να το κάνει ούτε με 90 χιλιόμετρα παπάρι, διότι μερικές από μας το σημείο G το έχουμε στο κεφάλι (και είναι μαύρη κατάρα αυτό το πράγμα, είμαστε πολύ αδικημένες).
"Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι πάει τόσο στραβά με τους άνδρες"Άλλης μάλλον της πονάει ο κάλος και γράφει τις μίσανδρες γενικολογίες της εδώ μέσα.Έτσι για την ιστορία, αυτά τα περί μόλις βγήκα από σχέση δεν τα λένε οι άντρες. Ειλικρινά δεν τα έχω ακούσει τριγύρω από γνωστούς ή φίλους.Αλλά το να μας τσουβαλιάζεις όλους με αυτή τη φράση (η οποία είναι βασικά επινόηση γυναικούλας για να μην πει στα ίσια όχι), είναι άδικο.Σε λίγο από τα γραφόμενα εδώ μέσα θα μάθουμε ότι λέμε και "θέλω να μείνω μόνος να σκεφτώ", "έχω περίοδο/ανάδρομο τον Ερμή" και ότι άλλο.
Έχεις δίκιο και κατανοώ την αγανάκτησή σου. Αν συζητήσεις με έναν συνειδητοποιημένο άντρα, θα σου πει μέσες άκρες τα ίδια από την αντρική σκοπιά. Ξέρεις που έχω καταλήξει μετά από χρόνια "ερευνών"; Δεν μπορούν όλοι να "σηκώσουν" το "βάρος" της υπόστασης ενός άλλου ανθρώπου. Όσο κοινωνικά "ρατσιστικό" και να ακουστεί, είναι μία πραγματικότητα.
Μα γιατί θέλουμε όλα τα πλεονεκτήματα μιας σχέσης, αλλά προς Θεού, μην το πεις σχέση! Η λέξη, γιατί το συναίσθημα τοποθετείται χαμηλά στην πυραμίδα, φέρνει δέσμευση, υποχρεώσεις, ωχού που να ασχολούμαι τώρα. Άλλωστε το να ασχολείσαι μόνο με τα αναπαραγωγικά όργανα, είναι απείρως πιο εύκολο από το να αποπειραθείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο στην ολότητα του, στον χαρακτήρα του, στην ψυχή του. Είναι ποσοτικό το θέμα, κατάλαβες;
Μα επιτέλους, έχει καταντήσει κι αυτό ένα task σε μια ημερήσια λίστα από remember to: "να πληρώσω τη ΔΕΗ", "να αγοράσω γάλα", "να βγάλω το σκύλο βόλτα", "να γ@@@σω". Τόσο καθημερινό και εύκολο? Και για ποια ποιότητα μιλάμε στο σεξ όταν αποφεύγουμε προσεκτικά να αγγιχτούν οι ψυχές μας? Εντάξει, και η πίτσα είναι εύκολη και απολαυστική, αλλά άμα την τρως συνέχεια, δε θα βαρεθείς? Δε θα αρχίσεις να αναζητάς κάτι θρεπτικό?