ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2017 | 20:18

απλα εχω αναγκη απο μια καλη κουβέντα

η μονακριβη μου μανούλα -άλλον στη ζωη δυστυχώς δεν εχω - πριν 2 ώρες μου είπε "βρωμιαρα πόρνη θα φας μπούνια αν δε φύγεις απο μπροστα μου" και πριν λίγες μέρες μου εκανε επίθεση όπου αν δε φώναζα για αυτο θα έτρωγα παραπανω απο τις λίγες ξυλιες που έφαγα..ειμαι 24 ειχα παντα πολλα οικονομικά προβλήματα για τα οποία ουδέποτε νοιάστηκε και σε λίγες μέρες θα πάω σεζόν πρώτη φορά καμαριέρα να δουλέψω ενα 5μηνο περίπου ώστε να βρω χρήματα να πηγαίνω στις εξεταστικές μου,και σε μια κοινωνία όπου η 25αρα φίλη μου περιμένει τα 80 από τη μανα της το μήνα πέρα από οσα της δίνει για να βάψει 2φορές τ μήνα στη κομμώτρια τη ρίζα εγω αποφάσισα να ξεσπιτωθω ώστε να βοηθήσω τον εαυτο μου .και τι άκουσα; οτι ειμαι ενα τεμπελικο πλάσμα μια πόρνη μια ηλίθια όπου "θα καλοπερασω " θα με εξαπατήσουν θα με κακομεταχειριστουν κοινώς θα με γαμανε για 3κ60 οταν αυτη ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει οικονομικά και μου φωνάζει το ενα πιάτο φαΐ που τρωω.ειχα ανάγκη μια καλη κουβέντα "μια καλη αρχή " και άκουσα μονο οσα είπα παραπανω +να μη ξαναγυρίσω οταν τελειώσω. ναι ο θεός κανει λαθη τελικά ακομα και ο θεός και παίρνει κοντα του λαθος άτομα.
15
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομαι πραγματικά να σου πάνε όλα υπέροχα και η μητέρα σου να καταλάβει το λάθος της.Είσαι άξιο πλάσμα και αξίζεις πολλή αγάπη :) Βρες ανθρώπους που να στην προσφέρουν απλόχερα και μην αφήσεις ποτέ ξανα κανέναν να σε μειώσει.Κοπέλα-ήρωας <3
Καλή αρχή, κοριτσάκι, όλα να πάνε καλά. Η ζωή είναι μπροστά σου και μάλλον την έχεις πιάσει από τα μαλλιά! Μπράβο σου! Προσπάθησε να μη σε απασχολεί τι λέει η μάνα σου και επικεντρώσου στη δουλειά σου και στις σπουδές σου. Καλή τύχη στη ζωή σου.
Ενα πραγμα θελω να πω, που το εννοω θεε μου με ολη μου την ψυχη: Καλη αρχη!! Καλο ξεκινημα με μια νεα εμπειρια τοσο δημιουργικη που να σε ..γεμιζει! Με πολλες γνωσεις, ομορφες γνωριμιες, δυνατες φιλιες, πολλες ευχαριστες εκπληξεις και ανατροπεςΝα δειξεις ζηλο, να κερδισεις τον σεβασμο, να σταθεις στα ποδια σου. Πιστεψε στον εαυτο σου και απεδειξε του την αξια σου. Κανε την διαφορα σου.Καλη ζωη! Και καλη τυχη :)
Απαράδεκτη.... το πιο επιεικές που μπορώ να πω.Μην στεναχωριέσαι..Τους συγγενείς δυστυχώς ΔΕΝ τους επιλέγουμε.Ψάξε να βρείς "συγγενείς" που θα επιλέξεις εσύ.Φίλους δηλαδή.Μακρυά από τοξικά άτομα, κι ας είναι και συγγενείς, που σε χαλάνε.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ