ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2016 | 19:49

3 μήνες

Πάνε τρεις μηνες απο τότε που χωρίσαμε. Τρεις μήνες ζώντας με αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστηκά για να αντέξω. Εδώ και τρεις μήνες λοιπον έχω κανει κάτι με 9 άτομα ψάχνοντας να βρω κάτι δικό σου. Ο ένας είχε το ύψος σου, ο άλλος ηταν φίλος σου, ο άλλος είχε τα μούσια σου, την άλλη μου είχες πει να την αγαπάω πάντα και ότι είναι κάτι σαν εσένα. Όλοι να έχουν και από κάτι δικό σου αλλα κανένας να μην με κάνει να νιώθω όπως εσύ. Μου είχες πει οτι η αγκαλιά σου έχει φτιαχτεί για να χωράει ακριβώς το σώμα μου και αλήθεια ακομα δεν έχω βρει αγκαλιά που να με χωράει τόσο τέλεια. Η μία ειναι στενή η άλλη είναι μεγάλη. Ξέρεις όλα στο σπίτι σε περιμένουν. Η θέση σου στον καναπέ μας είναι ακόμα άδεια η κούπα σου είναι ακόμα άδεια, το γατί ακόμα κλαίει και κοιτάζει την πόρτα και με την κιθάρα σου δεν παίζει κανείς πια. Πέμπτη βράδυ, θα βγω, θα πιω και θα γνωρίσω τον επόμενο. Τον επόμενο που θα προσπαθήσει να μάθει κάτι για εμένα που θα προσπαθήσει να μείνει στην ζωή μου για κάτι παραπάνω από ένα σεξ και λίγο ύπνο. Τον επόμενο που άυριο πρωί θα ακούσει την ίδια φράση. Μην χαιδευεις το γατί μου μην ακουμπάς την κιθάρα δυστηχώς μας τελείωσε ο καφές ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. Τον επόμενο λοιπόν που αυριο το πρωί θα φύγει απο το σπίτι και θα σκέφτεται ότι το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν το σεξ, ενώ εγώ το μόνο πράγμα που ψάχνω απεγνωσμένα να βρω είσαι εσύ ή κατι απο εσένα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελια μια ερωτηση μονο... Πού βγαίνεις;;; Αν ο πρώην σου εχει μεγαλη μυτη, βρήκαμε ηδη κατι κοινο. Αν οχι, δεν πειραζει, εχουν χιλιαδες χαρακτηριστικά οι ανθρωποι, σιγουρα θα βρουμε κατι! (Αν δεν τρολαρεις σόρι και πηγαινε ΓΡΗΓΟΡΑ σε καποιον ειδικο ψυχολόγο)
"ο άλλος ηταν φίλος σου, ο άλλος είχε τα μούσια σου, την άλλη μου είχες πει να την αγαπάω πάντα και ότι είναι κάτι σαν εσένα." τον αδερφο του γιατι τον εχεις αφησει στην απέξω?
Δηλαδή συγνώμη υπάρχει άντρας που θα βρει να πηδήξει χωρίς δεσμεύσεις και την άλλη μέρα το πρωί θα φύγει με την σκέψη ότι τον ήθελες μόνο για σεξ...και πω ρε γαμώτο δεν με άφησε ούτε το γατί να χαιδέψω ή έστω να ακουμπήσω λίγο την κιθάρα...εντωμεταξύ επειδή έχω γάτα πολλά χρόνια,η μόνη περίπτωση να κλάψει είναι αν πεινάει και δεν της ρίξεις...sorry κιόλας αλλά χέστηκε για τον πρώην σου...να ήταν σκύλος να το συζητούσαμε.Πάντως αν ο πρώην διαβάσει ότι έχεις πάει με 9 σε 3 μήνες και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνει,δεν νομίζω να συγκινηθεί και τόσο πολύ.
Καλά κορίτσι μου,πρεπει να πας με τον ένα και τον άλλο και και...μην αναλώνεσαι!!Νομιζω πως κανείς κακό στον εαυτό σου!!!Δηλαδη αυτο που κανείς δε σε βοηθαει αφου παίρνεις και τα χάπια!!Ειναι πολυ δύσκολος ο χωρισμός!!!Εγω αν δεν αισθανθώ αγάπη για τον άλλο,αισθήματα γενικά δεν μπορώ να προχωρήσω!!!Μπορει να γυρίσει η να ξανά ερωτευτείς σύντομα!!!Προσπαθησε να μη συνεχίσεις ετσι!!φιλακια πολλά!!