ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2016 | 19:25

Να στειλω στην πρωη?

Χωρισα με την κοπελα μου πριν 3 μηνεσ περιπου... απο τοτε εκτος απο τις πρωτες μερες της εχω στειλει μονο στα γενεθλια της... προχθες της εστειλα κατι και αρχισε να μου λεει οτι ειναι στο νοσοκομειο αρρωστη και εγραφε κατεβατα κειμενα ενω εγω απαντουσα κυριως μονολεκτικα... εν τελει η κουβεντα εληξε λεγωντας μου οτι ηδη νιωθει πολυ καλυτερα απο πριν. Να της ξαναστειλω αυριο να δω πως είναι η παιζει να μπω στο ex-boyfriend friendzone? Οντως ενδιαφερομαι να μαθω πως παειΣημειωση: Δεν μπορω να παω να την επισκεφθω στο νοσοκομειο γτ σπουδαζουμε σε αλλες πολεις(2,5-3 ωρες με τραινο)
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν όντως ενδιαφερόσουν να μάθεις πως πάει,θα είχες στείλει χωρίς να σε απασχολεί αν θα μπεις σε κάποιο zone...όσο για to 2,5-3 ώρες απόσταση για έναν άνθρωπο που είναι στο νοσοκομείο και υποτίθεται ενδιαφερόμαστε,είναι αστείο σαν δικαιολογία.Μπες στο πρώτο τρένο και πήγαινε...Χριστούγεννα έρχοντε,ημέρες αγάπης και να μην τα ξαναβρείτε θα έχεις κάνει έναν άνθρωπο να νιώσει καλύτερα σε μια δύσκολη στιγμή που περνάει,μιας και όπως λες ένιωσε καλύτερα και μόνο που μιλήσατε.
Καταρχας δεν θελω να μπω στο friendzone επειδη την αγαπαω ακομα και δεν θα αντεξω να μιλαμε ξερωντας οτι δεν θα γινει τιποτα ποτε μεταξυ μας, οσο αναφορα οτι δεν παω να την δω , μακαρι φιλε να ηταν τοσο ευκολο αλλα το τραινο και λεφτα θελει ( 115 λιρες πηγαινε - ελα , που αυτην την στιγμη δεν εχω να δωσω) και χρονο για να παω(δινω εξετασεις)
Να της ξανά στείλεις!!Ειναι στο νοσοκομείο,δεν μπορείς να πας...περνάει δύσκολα!!σε χρειάζεται!!στα δύσκολα φαινεται ο άνθρωπος!!Στα τραλαλο και τραλαλα...μακαρι να τα ξαναβρείτε αφου την αγαπας και μαλλον της λείπεις τωρα!!!:-)*περαστικα της!!!