ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 19:44

Μέχρι και το FB με πλήγωσε..

Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να εξομολογηθώ κάτι που με έκανε να νιώσω απαίσια και τώρα δε μπορώ να κάνω πίσω Λοιπόν ήταν ένα κορίτσι που μου άρεσε πολύ και μιλάγαμε ,και μια μέρα μου λέει να της πώ το φβ μου να με κάνει add. Εγώ ο "αντισυστημικός" τόσο καιρό δεν είχα , αλλα εκεινη τη στιγμή αλλαξα γνώμη και τις λέω οτι έχω ξεχάσει το username και να μου πει το δικο της να την βρώ , ξέροντας οτι θα την ξαναδω σε λιγους μήνες Πράγματι λοιπον μολις γύρισα σπιτι , έφτιαξα το πρώτο μου fb !! χαρές , κακό ! άρχισα να βρισκω παλιους συμμαθητές , φίλους που ήδη είχαν κτλ κτλ και να πηγαίνει σύννεφο το add Oχι θα άφηνα να με περάσει η κοπελιά για αντικοινωνικό και μυστήριο όπως λένε οι πιο πολλοί για όσους δεν εχουν φβ. Αποτέλεσμα = μετα απο δύο μήνες την ξαναείδα και της είπα οτι δεν την βρήκα ,με εκανε επιτόπου add και κατόπιν εγω την έκανα accept. Ολα τα πόστς μου ,τα τραγούδια μου ,οι φωτό μου εχουν μηδέν λάηκς αντε μερικά έχουν ενα δύο το πολύ λάηκς , ενώ κάτι άλλοι , τι κάτι άλλοι ? ολοι οι άλλοι ανεβάζουν καποια φωτό και έχουν δυακόσια λάηκς , ο άλλος ανεβάζει μια εξυπνάδα και αμέσως τριακόσια λάηκς , ενας ποστάρει ενα γιουτούμπ βίντεο και του δινουν 100 λάηκς και εγώ που είχα ανεβάσει το ίδιο βίντεο πιο πριν ούτε ένα.... (για να σας προλάβω εγω παντα δίνω λάηκ και κανω ας πούμε ενα καλό σχόλιο για του οποιουδήποτε το ποστ και αποφεύγω να γράψω αρνητικα σχόλια - αυτα εχω μαθει να τα κρατάω για παρτυ μου ,πχ αμα κάποιος μου ζητήσει γνωμη για ενα τραγούδι του αμα μου αρέσει θα του το πω ξεκάθαρα αλλα αμα το βρίσκω τραγικό δεν θα του το πω για να μη τον στενοχωρήσω) Αμέσως αμέσως ,χάρη στο FB εχω γίνει στα μάτια της κοπέλας ο αντικοινωνικός φλώρος, χωρις φωτό απο Τσεκ-In σε γαμάτα μέρη ,χωρίς φίλους-λάηκς δηλαδή και σεβασμό απο τον περίγυρο.....αυτο δηλαδη που ήθελα να αποφύγω να φανεί επειδή δεν είχα φβ εξαρχής.... και τώρα τι να κάνω να το σβήσω ?? τις μιλησα λιγο απο το λαηβ τσατ οταν την εκανα αccept και μου απάντησε και μιλήσαμε λιγάκι μεχρι μια καληνύχτα που της ειπα, και μετα ντρεπομαι να της ξαναστειλω και πεντε μηνες δε μου έγραψε τιποτα ουτε λαηκ σαν να μην υπάρχω δηλαδη... τώρα αμα το σβήσω ξαφνικά το φβ θα είναι σαν απλα να αποδέχομαι την ήττα αυτή Απλά ρε παιδιά καλύτερα να μην το έφτιαχνα ποτέ , και τώρα ακόμα και να το σβήσω απλα μια ζωή εκεί στο μυαλό θα έχω και την ήττα αυτη....μακάρι ρε γαμώτι να ξύπναγα μια ημέρα και να ήμουν ο ομορφος ο πετυχημένος να ψοφάνε για πάρτυ μου τα κορίτσια να μου χαμογελάνε στο δρόμο και να ψιθυρίζουν στα μπαράκια για εμένα , να είχα απιστευτες παρέες και να ήταν η ζωή όμορφη..... μεχρι και την ελπίδα μου στέρησες πάλιο-FB !!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Μα τώρα, έγινες ξαφνικά δέσμιος του φβ; Ηρέμησε, παιδί μου!Στο είπε εκείνη ότι σε βρίσκει φλώρο επειδή... δεν μαζεύεις σωρηδόν τα likes; Αν δεν στο είπε, τότε ίσως της πέρασε..; Εντάξει,σε στενοχωρώ λίγο αλλά μην τρελαίνεσαι με αυτά. Ξεπερνιούνται! Κι επίσης, δεν είναι ενδεικτικά της πραγματικότητας.Να σου πω κι ένα παράδειγμα: Ξέρω έναν ο οποίος ανεβάζει σπάνια και ούτε μαζικά likes παίρνει, αλλά στη ζωή του οι κοπέλες τον βλέπουν και ψοφάνε. Δεν τον είδα να πτοείται από την ηλεκτρονική του "αποτυχία"...Κούλαρε!

Παίζει η ηλικία εδώ, πάντως λίγα άτομα (και συνήθως δεν είναι αυτά τα οποία είναι δημοφιλή στην πραγματική ζωή) ασχολούνται πολύ με το φβ σε ηλικίες κάτω των 25.
Ο εξ έχει θέμα αυτοπεποίθησης και για αυτό σκέφτεται και αναλύει τα πάντα υπερβολικά. Δυσκολεύτηκα και εγώ με αυτά τα προβλήματα στο δημοτικό λόγο εκφοβισμού που δέχθηκα και με μερικά χρόνια σε ψυχολόγο τα έδιωξα από μέσα μου.
Εξ σου προτείνω να δεις ειδικό για να διορθωθεί το ζήτημα.