ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 15:21

Φιλοι με προνομια

Εχω μια φιλη που τη γουσταρω τρελα κυριως σεξουαλικα!ειναι ανεξαρτητη,με χιουμορ,εχει μια παιδικοτητα κ ενα δυναμισμο που με τρελαινουν!εχει σχεση ομως και εγω εχω παντρευτει προσφατα.μαζι της φανταζομαι να κανω οσα θελω που με τη γυναικα δε γινεται.τι να κανω;της προτεινα τη λογικη φιλοι με προνομια γιατι ξερω πως με γουσταρε απο παλια.φαινοταν να ψηνεται αλλα τελικα δεν μου εκατσε και με ξεκοψε απο παντου.τοσο κακο ειναι;το σεξ ειναι μοναδικο γιατι τετοιος πουριτανισμος;
11
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις τελειως λανθασμενη αποψη για την φιλια.φιλος σημαινει νοιαζοναι για τον αλλον,τον εκτιμω και τον σεβομαι.αναφερεσαι στην κοπελα ως "φιλη σου" αλλα δεν εχεις κανενα προβλημα να την φερεις σε δυσκολη θεση και να παιξεις με τον ψυχισμο της εκμεταλλευομενος το γεγονος πως εχει για σενα αισθηματα.γεγονος που μας οδηγει στο θεμα του γαμου.παντρευομαστε τον ανθρωπο μας,κ οχι εναν οποιονδηποτε ανθρωπο.αγορι γνωριζει κοριτσι,τα βρισκουν σεξουαλικα,ταιριαζουν ως ατομα,ηρεμουν,κατασταλλαζουν κ ετσι αποφασιζουν να χαραξουν κοινη πορεια.η ζωη ειναι μοναδικη,προς τι τοση αναισθησια και πουριτανισμος?
Ωραία, τώρα θα βγάλουμε νόημα. Συμφωνούμε στο οτι για να ξέρεις και να μπορείς να δώσεις αγάπη, πρέπει να έχεις μεγαλώσει και να έχεις πάρει αγάπη.Το άλλο που λες με τα στερεότυπα και τις προκαταλείψεις δε νομίζω οτι εξυπηρετεί το point που θες να δώσεις.Αν κι εσύ αποχώρησες από μια τέτοια κατάσταση, η πράξη σου σε τιμά και τα λέει όλα. Δεν χρειάζονται επιχειρήματα :)
Η συζυγος και μελλοντικη μανα των απογονων δε βγαζει τα γουστα σου και η φιλη δεν εκτιμησε τη γενναιοδωρη προσφορα σου.Γυναικες παιδακι μου...βγαζεις ακρη μαζι τους?