ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2016 | 00:40

ανθρωποι?δεν νομιζω!

δεν καταλαβαινω!ξανα τα ιδια.σακουλα σκουπιδιων,φωνουλες και να που σκαρφαλωνεις στον καδο ο κοσμος γυρω σου σε κοιταει σαν να εισαι η τρελη της γειτονιας--,και εισαι τι προβλημα εχουν!!--- και να που ανοιγεις την σακουλα και βρισκεις 6 μωρα και τι μωρα τα φροντιζεις τα ταιζεις με μπιμπερο καθε 2 ωρες και μενεις στο τελος με 1 γιατι τα υπολοιπα πεθαναν απο μικροβια λογω του καδου και επειδη δεν πηραν μητρικο γαλα!εεεεε ανθρωποι σε εσας μιλαω που ειστε για τον κουβα στειρωστε τα σκυλογατακια σας κ αν εχετε ανεπιθυμητη γεννα αφηστε τα να παρουν μητρικο γαλα και υστερα σε καποιο φιλοζωικο συλλογο ή σε καποιο κτηνιατρειο!τοσο απλα !!αλλιως υπαρχει κ εισαγγελεας ζωων .,.,.,ή η παλαμη μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο άθλιος κόσμος ρε παιδιά! Πόσο δηλαδή... Συνεχώς και από μια ιστορία κακοποίησης ζώων... είτε στα σκουπίδια.. ο άλλος πέταξε το σκύλο από το μπαλκόνι.. ο άλλος το έσερνε με το μηχανάκι.. Τι να σου πω κορίτσι μου! Χίλια μπράβο! :)