ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2016 | 21:33

Εξομολόγηση

Εξομολογούμαι ότι η στήλη αυτή, πριν από κάποια χρόνια ήταν από τις αγαπημένες μου και δεν έχανα ούτε ένα "επεισόδιο". Ήταν η "κρυψώνα" μου. Ομολογώ ότι είχα μάθει αρκετά πράγματα από εδώ. Έστω και μικρά, εγώ πάντα τα εκτιμούσα. Με έχετε βοηθήσει σε αρκετά θέματα και μου έχετε δώσει περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία. Έμαθα να γράφω σωστά σε σχέση με πριν ανακαλύψω την συγκεκριμένη στήλη. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά έμαθα και καινούριο λεξιλόγιο. Μου έχετε βάλει και στο μυαλό κάποιες φορές να ενεργώ και σαν Άνθρωπος σε μερικές περιστάσεις. Έχω αλλάξει τρόπο σκέψης για θέματα που θεωρούνται ταμπού και μερικές φορές βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία πράγματα που είχα σε άγνοια. Με λίγα λόγια έχει "ανοίξει" το μυαλό μου. Για μένα, τότε, η στήλη αυτή ήταν κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Τότε που την είχα ανακαλύψει, δεν ήμουν και στην καλυτερη φάση της ζωής μου. Ίσως να περνούσα κάποιες φάσεις κατάθληψης και μελαγχολίας και όλα αυτά τα ωραία αρνητικά που μας ρίχνουν την ψυχολογία μας.Τώρα όμως, η ψυχολογία μου έχει βελτιωθεί σε αρκετό βαθμό και μερικές φορές αισθάνομαι ότι έχω αλλάξει σαν άνθρωπος. Δεν έχω αλλάξει εντελώς, γιατί κανένας άνθρωπος δεν γίνεται αλλάξει παρά μόνο βελτιωνόμαστε όσο μπορούμε. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως έχω αποκτήσει και κάποια αρνητικά. Ενώ παλαιότερα (πριν την ανακάλυψη της στήλης) ήμουν ένα "αθώο" πλασματάκι, νομίζω πως τώρα έχω γίνει και λιγάκι "πονηρό". Ενώ παλαιότερα, ήμουν (και συνεχίζω να είμαι) ευγενική, τώρα υπάρχουν στιγμές που θα φερθώ με λίγη κακία ή/και ειρωνία ακόμη και αγένεια. Ποτέ δεν ήμουν έτσι. Όταν ενεργώ κατά αυτό τον τρόπο, πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται: "Γιατί το είπα αυτό; Άλλες φορές δεν θα το έκανα. Δεν είμαι αυτή. Έχω αλλάξει". Για όλες αυτές τις παραπάνω αλλαγές, δεν ξέρω αν φταίει η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν και είχα κάποια ανάγκη ή υποστήριξη ή φταίει το γεγονός που έχουν αλλάξει οι κανονες και οι όροι και πλέον αντιλαμβανόμαστε περισσότερα. Σίγουρα έχουν υπάρξει κι άλλοι παράγοντες και μεγάλο ρόλο έχει παίξει και ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες τις οποίες βιώνουμε. Πλέον αισθάνομαι πως οι Εξομολογήσεις δεν μου χρειάζονται όσο τις χρειαζόμουν παλιά, αισθάνομαι "ολοκληρωμένη". Όπως και να έχει όμως, τις διαβάζω καθημερινά ίσως όμως όχι με τόσο ενθουσιαμό όπως άλλοτε αλλά όποτε έχω ανάγκη θα εξομολογηθώ πραγματικά, ίσως και να σχολιάσω σε άλλες εξομολογήσεις ακόμη και να σας τρολλάρω αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω και κάτω από την "εξομολόγηση" να έχω υβριστικά σχόλια (δεκτά) ή και να μην τρολλάρω αλλά και πάλι να έχω προσβλητικά σχόλια τα οποία ωστόσο με στεναχωρούσαν. Θα εξομολογηθώ επίσης οτι παλαιότερα σας συμπαθούσα περισσότερο ακόμη και τους "κακούς". Το ίδιο ισχύει και για τους διαχειριστές της Lifo. Δεν ξέρω γιατί αλλά αισθάνομαι ότι κάνουν κάποιες διακρήσεις, μπορεί όμως να μην ισχύει. Αυτά θα ήθελα να πω από την δική μου πλευρά και να σας ευχαριστήσω για τα όσα μου έχετε διδάξει και συμβουλέψει. Πάντά κρατάω τις καλές στιγμές. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε πάντα όμορφα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Είχα γράψει ένα σεντόνι και έπεσε το ίντερνετ και το έχασα οπότε θα πω το tl;dr της ιστορίας.Δε χρειάζεσαι τη Lifo του 2016, καλή συνέχεια με ό,τι κάνεις.
Ένα που σίγουρα δεν έμαθες ειναι ότι δεν γράφουμε τόσο μεγάλα κείμενα γιατί κανείς δε τα διαβάζει και κουράζουν. Φάε την αρνητική σου τώρα!!!