ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2016 | 05:01

Παιχνίδια του μυαλου!

Ειμαι 34 έχω σχέση με μια κοπελα 2 χρόνια που με αγαπάει και την αγαπαω και εγώ.Ωστόσο έχω ένα αποθημενο με μια κοπελα που ξέρω ότι της αρέσω αλλά έτσι όπως τα έφερνε ο καιρός είτε εγώ ήμουν σε σχέση είτε και εκείνη και δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί ποτέ.Σημειωτέον δεν ξερω αν είναι πλέον με κάποιον στη ζωή της μετά την τελευταία φορά που την είχα δει και εγώ ήδη ημουν σε σχεση 1.5 χρονο και εκείνη ελεύθερη.Σκέφτομαι ώρες ώρες να χωρίσω και να την αναζητήσω και ότι γινει.Αξίζει λέτε? και ας έρθουν και όλα ανάποδα δλδ αφήσω ένα άνθρωπο που με αγαπαει μπορεί και η άλλη κοπελα είναι σε σχέση η ακόμα ακόμα και να μην ταιριαζουμε τελικά.
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι θα πει "απωθημενο"? Τροπαιο που μου ξεφυγε λογω συγκυριων?Τι κανει την αλλη κοπελα απωθημενο? Το σκεφτηκες?Μηπως η τωρινη σου ειναι κι αυτη καποιου το απωθημενο?
Αμα δε σε πειραζει να ερθουν ολα αναποδα οπως λες τι περιμενεις;Αυτο ομως που αγαπας(?) ενα ανθρωπο αλλα δε σε νοιαζει να τον χασεις, μειωνει το νοημα της αγαπης.
"Την αγαπάω αλλά θέλω να πηδήξω άλλη, αλλά δεν ξέρω αν θα μου κάτσει κι αν θα πάει καλά οπότε δεν την χωρίζω ακόμα, είναι το σιγουράκι μου μέχρι να βεβαιωθώ για την άλλη. Αλλά την αγαπάω!"34 κι ακόμα χρησιμοποιείς τη λέξη αγάπη όπως τα 15χρονα και τα 20χρονα. Jus't don't. Stop. Δεν της αξίζεις της κοπέλας σου αν όντως σε αγαπάει.Υ.Γ: Βρισιές ή προσβολές επιτρέπονται στο μαγαζάκι; Δεν το συνηθίζω καθόλου αλλά μερικές φορές η κατάσταση το απαιτεί να πετάξεις ένα "κρετἰνε" και να κλείσεις το παράθυρο.
γελοίος ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό αλλά και το κρετίνος νομίζω τα συνοψίζει όλα. ειδικά όταν ξαναδιάβασα αυτό το "που με αγαπάει και την αγαπώ και γω" ήθελα να φύγει το μπουνίδι καρφί!
Από αυτά που γράφεις δε σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι αυτό το απωθημένο για εσένα, αλλά ότι δεν είσαι ικανοποιημενος με τη σχέση που έχεις τωρα κι ίσως σου φαίνεται χλιαρή. Μήπως να εστιάσεις σε αυτό και να τα ξεκαθαρίσεις λίγο στο μυαλό σου; Γιατί αν είχε συμβει κάτι μ αυτή την κοπέλα, θα είχες μια αφορμή. Όμως εδώ και μισό χρόνο δε γνωρίζεις τι κάνει στη ζωή της..
Φίλε μου, πάρε τα ρίσκα σου: αν είναι τόσο απωθημένο, χώρισε και ρίξτο στα ζάρια. Αν όχι, κάτσε εκεί που είσαι και ξέχνα την τακτική της μαϊμούς γιατί η κοπελίτσα που είστε μαζί δε σου φταίει τίποτε....