ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 02:43

εξαφανιση μετα το σεξ

τον τελευταιο ενα μηνα, βγαινω με ενα παιδι. ειναι πολυ καλος και περιποιητικος μαζι μου, εχουμε γυρισει τη μιση Αθηνα, γελαμε κανουμε πραγματα, με εχει γνωρισει στις παρεες του,δεν βαριομαστε, υπαρχει εντονος ενθουσιασμος.. προσφατα καναμε σεξ για πρωτη φορα. Στην αρχη ολα ηταν τελεια υπηρχε ποικιλια, φαινοταν να εχουμε καλη χημεια κλπ.. υπηρξε ομως ενα "τεχνικο θεμα"! Δεν καταφεραμε ποτε να ολοκληρωσουμε καθως μετα απο 20 λεπτα του προεκυψε στυτική δυσλειτουργια. Αρχισε να νιωθει αμηχανα και να αναρωτιεται πως του προεκυψε και να μου λεει συγγνωμη κλπ. Τις επομενες μερες διατηρηθηκε μια αλφα επικοινωνια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.. μονο τηλεφωνα και κανενα μηνυμα. Εγιναν διαφορες νυξεις οσον αφορα εκεινη τη βραδια και οτι δν ειναι ετσι στο σεξ και διαφορε τετοια και οτι θα επανορθωσει και εγω προσπαθουσα να τον ηρεμησω, οτι δεν τρεχει κατι και να ειναι κουλ. Ωστοσο δεν εχει παρουσιασει ιδιαιτερο ενδιαφερον να ξαναβγουμε η κατι τετοιο και γεικα τον βλεπω αρκετα πιο φλου. Τι μπορει να συνεβη; Υπαρχει περιπτωση να ενιωσε οτι δεν κολλαμε στο σεξ; Κατ αρχην πιστευω οτι δεν μπορεις να κρινεις απο την 1η-2η φορα ειδικα οταν δεν εχει ολοκληρωθει!! Επιπλεον ενδεχεται να τον κομπλαρα; Γενικα εδειξα ανεση και οτι το απολαμβανα, δεν ειμαι και ιδιαιτερα ηρεμη στο σεξ, μου αρεσει το εντονο. θα ηταν λογικο να με περιμενε πιο χαλαρη και απειρη και να ξενερωσε; (ειναι και αυτος εξισου "αγριος" και περιπετειωδης ομως..) Help!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση... Προσπάθησε να το παλέψεις αλλά αν εξακολουθήσει να συμβαίνει αυτό φύγε μακριά!!!!! Είναι σοβαρό το θέμα και πιθανότατα να μην σε αφήσει να είσαι δίπλα του και να ζορίζεσαι άδικα. Ζορίστηκα 4 μήνες και δεν κατάφερα τίποτα... good luck!
Προφανώς ένιωσε άσχημα και ακόμα το σκέφτεται, είναι ευαίσθητο θέμα για πολλούς άντρες και δύσκολα καταλαβαίνουν πως δεν είναι και το τέλος του κόσμου... συμφωνώ με σένα ότι οι 1-2 πρώτες φορές μπορεί να μην είναι τόσο ενδεικτικές στο σεξ! Γιατί δεν προτείνεις εσύ να ξαναβγείτε; Και βλέπεις πώς θα αντιδράσει!