ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2016 | 19:01

Ζωή vs lifo

Γιατί έξω από εδώ και τα σχόλια βλέπω ανθρώπους που απατούν, λένε ψέματα, κλέβουν...και λοιπά και λοιπά. Αλλά εδώ ακόμη και πίσω από την ανωνυμία ενός ψευδώνυμου δεν υπάρχει ένας που να πει "το έχω κάνει και εγώ, σε καταλαβαίνω". Απλώς πόσο διαφορετική ή ίσως και καλύτερη θα ήταν η κοινωνία αν ήταν σαν τους σχολιαστές. Αλλά απλώς ΔΕΝ είναι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ανθρωποι συνηθως με περιορισμενα βιωματα και εμπειριες βιαζονται να κατακρινουν, να χλευασουν, να αφορησουν. Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες, λεει σοφα η παροιμια.
Ξέρεις κάτι; Δεν έχει και τόση σημασία να σου παραδεχτεί ένας άγνωστος σχολιαστής οτι έχει κάνει κάτι, ένα σφάλμα ή μια "αμαρτία".Σημασία έχει αν αυτά που σου καταθέτει (άσχετα με ποιόν τρόπο απέκτησε άποψη επί του θέματος) μιλάνε στην ψυχή σου και σε βοηθάνε στο πρόβλημά σου.Κάποιος μπορεί να έχει περάσει ο ίδιος κάτι παρόμοιο ή να του το έχουν αφηγηθεί ή να το έχει ζήσει στο κοντινό του περιβάλλον ή απλά να έχει ενσυναίσθηση. Αν σου ταιριάζει αυτό που λέει, κράτα το.